Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Κουμπάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου - «Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου»

Πάτρα: Κουμπάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου»

Απαντά σε όλα όσα ακούγονται, αποκαλύπτοντας πως είναι τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι ραγδαίες, ενώ πολλά έχουν ακουστεί για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς και αυτές ενδέχεται να έχουν επηρεάσει την υπόθεση.

Ένας ακόμη άνθρωπος, του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί από την τοπική κοινωνία στην υπόθεση ως «τρίτο πρόσωπο» ανάμεσα στο ζευγάρι είναι ο κουμπάρος που τους πάντρεψε.

Μιλώντας στο Star, απαντά σε όλα όσα ακούγονται, αποκαλύπτοντας πως είναι τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις.

«Εμένα αυτή τη στιγμή η θέση μου είναι τόσο δύσκολη γιατί με όλη την υπόθεση και με όλα αυτά που ακούγονται έχω στιγματιστεί και στην πόλη μου. Στην περιοχή που μένω με ξέρει ο κόσμος, ακούγονται πολλά χωρίς να γνωρίζει, γιατί ξέρουν τι άνθρωπος είμαι…».

Αρνείται τη σχέση με τη Ρούλα

Ο ίδιος αρνείται πως είχε οποιαδήποτε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εγώ υποτίθεται δέχτηκα να γίνω κουμπάρος, με ευλογία Κυρίου. Δηλαδή αυτά είναι…δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που ακούγονται. Έχω τρελαθεί. Θυμώνω πολύ άσχημα γιατί εμένα με εκνευρίζει. Γέννησε η γυναίκα μου κι ακούω αυτά τα πράγματα. Δηλαδή αν η γυναίκα μου δεν με ήξερε, με όλη αυτή την κατάσταση θα είχα τσακωθεί και θα είχα χωρίσει. Κάθε μέρα ακούω και κάτι καινούριο και βγαίνω εκτός εαυτού. Δηλαδή έχω τρομοκρατηθεί. Φανταστείτε και μέχρι τη δουλειά μου που πάω δέχομαι ερωτήσεις. Κατεβαίνω στην αγορά δέχομαι ερωτήσεις, ρε παιδιά δεν γνωρίζω κάτι… να ορκιστώ στα παιδιά μου, δεν γνωρίζω κάτι» λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγαν αυτά τα τρία αγγελούδια»

Ανεξάρτητα από τις κακές φήμες που ακούγονται, ο κουμπάρος του ζευγαριού δηλώνει συγκλονισμένος για τον θάνατο των τριών παιδιών, ενώ δεν θέλει να κρίνει πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη.

«Εγώ έζησα πιο πολύ τη Τζωρτζίνα , γιατί είχανε προηγηθεί ένας πολιτικός γάμος, τα παιδιά πρώτα κι ύστερα τους πάντρεψα εγώ με θρησκευτικό που βαφτίστηκε η Τζωρτζίνα την ίδια μέρα. Δεν υπάρχουν λόγια , αυτή τη στιγμή μέσα μου όλα έχουνε σπάσει, έχω μια παγωμάρα, γιατί δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα, ότι έχει φύγει αυτό το παιδί και τα άλλα δύο παιδιά, αυτά τα αγγελούδια τα τρία. Τώρα το αν το έχει κάνει η Ρούλα ή αν δεν το έχει κάνει εγώ δεν το γνωρίζω, ούτε θα ακούσω τον κόσμο, ούτε θα ακούσω τα παιδιά. Εγώ θα δω τι θα αποφανθεί από τη δικαιοσύνη και τότε θα κρίνω και θα μιλήσω».

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024