Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
X Factor – Γιάννης Μπάρλης: Τι έκανε ο Μιχάλης Κουινέλης για να τον εμψυχώσει;

X Factor – Γιάννης Μπάρλης: Τι έκανε ο Μιχάλης Κουινέλης για να τον εμψυχώσει;

Το «όχι» της Μαρίζας Ρίζου δυσκόλεψε τα πράγματα...

Ο κριτής έδωσε το δικό του «ναι», αλλά πήγε και στο backstage για να δώσει θάρρος στον διαγωνιζόμενο.

Στο «X Factor», ο 23χρονος Γιάννης Μπάρλης ήρθε γιατί νιώθει έτοιμος: «Πολλοί φίλοι μου με παρότρυναν να πάω σε κάποιο talent show, αλλά δεν είχα τα κότσια. Πλέον βλέπω τη μουσική μπροστά μου πιο ξεκάθαρα, γι’ αυτό πήρα την απόφαση να έρθω», ανέφερε.

Με τις επιδόσεις του στο «Κι έμεινα εδώ» του Μπάμπη Στόκα, ο διαγωνιζόμενος προβλημάτισε πολύ τους κριτές. Το «ναι» για την επόμενη φάση έδωσαν ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος είπε ότι άκουσε μια «καθαρή φωνή»: «Πιστεύω ότι είναι πιο πολλά τα θετικά από τα αρνητικά», πρόσθεσε.

Το «όχι» της Μαρίζας Ρίζου δυσκόλεψε τα πράγματα: «Τραγούδησες σωστά, απλώς μου έλειψε λίγο η ευαισθησία, η μουσικότητα, η ελαστικότητα στον τρόπο διαχείρισης της φωνής», είπε δικαιολογώντας την απόφασή της.

Η ψήφος του Χρήστου Μάστορα ήταν, λοιπόν, καθοριστική. Ζήτησε να ακούσει ένα ρεφρέν a cappella και αυτό έκανε τον Γιάννη Μπάρλη να ιδρώσει από το άγχος. Τότε, ο Μιχάλης Κουινέλης σηκώθηκε, προσπάθησε να τον χαλαρώσει με τα λόγια και πήγε στο backstage για να τον εμψυχώσει από εκεί. «Επειδή το ένιωσες, από μένα είναι “ναι”», είπε ο Χρήστος Μάστορας ανακουφίζοντας τον διαγωνιζόμενο.

Ο Μιχάλης Κουινέλης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο backstage: «Καταπληκτικά είναι πίσω, να πάτε και εσείς. Ωραίο το vibe, τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Πρέπει να δείτε πώς κοιτάνε οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι εκείνον που διαγωνίζεται, με ησυχία απόλυτη, και μετά γίνεται χαμός!».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024