Οριστική δια βίου διαγραφή για Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και Κιμούλη από το ΣΕΗ
Μεταξύ άλλων, το «παρών» στη συνέλευση έδωσαν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Φαίη Ξυλά, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς
Την οριστική διαγραφή των Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαϊκάλη και Γιώργου Κιμούλη αποφάσισε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.
Όπως μεταδίδει το MEGA, σήμερα Κυριακή, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνέλευση του ΣΕΗ, η οποία ολοκληρώθηκε με ψηφοφορία κατά την οποία με συντριπτική πλειοψηφία αποφασίστηκε η διαγραφή των τριών αυτών ηθοποιών.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης αναγνώστηκαν οι εισηγήσεις του πειθαρχικού συμβουλίου, καθώς και όλες οι καταγγελίες κατά των τριών ηθοποιών, κατά περίπτωση για λεκτική, σεξουαλική, σωματική και ψυχολογική βία.
Μεταξύ άλλων, το «παρών» στη συνέλευση έδωσαν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Φαίη Ξυλά, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
Τι είπε ο Μπιμπίλας
Μιλώντας στις κάμερες -πριν την έναρξη της συνεδρίασης- ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, τόνισε ότι είναι πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια διαδικασία μετά την εισήγηση του πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου.
«Η Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει αν θα πει το ναι ή το όχι σε αυτήν την εισήγηση, για κάθε έναν ξεχωριστά. Πρώτα θα διαβαστεί η εισήγηση και μετά οι καταγγελίες που για πρώτη φορά θα ακούσουμε όλοι. Αφού διαβαστούν θα γίνει η ψηφοφορία ξεχωριστά για τον κάθε έναν ηθοποιό» ξεκαθάρισε ο κ. Μπιμπίλας επί της διαδικασίας.
- Πώς να απολαύσετε το απόλυτο spa night στο σπίτι
- Κούβα: Υπό την πίεση της οικονομικής κρίσης και του Τραμπ, ο πρόεδρος Ντίαζ-Κανέλ θα απευθυνθεί στα ΜΜΕ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 55χρονος για βιασμό 52χρονης – Τον κλείδωσε μέσα στο σπίτι η γυναίκα
- Παναθηναϊκός: Τι έγραψαν στη Σερβία για την… αντικατάσταση του Μποντιρόγκα στα λάβαρα του ΟΑΚΑ
- Γερουλάνος για διαγραφή Κωνσταντινόπουλου: Δεν είναι ώρα να γινόμαστε λιγότεροι, αλλά περισσότεροι
- Τι αλλαγές φέρνει η νέα διάταξη για τις επικουρικές συντάξεις


