Αμετανόητος μετά τη σύλληψή του εμφανίζεται ο 90χρονος συνταξιούχος στη Τήνο, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ τον Διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του νησιού επειδή…πάρκαρε το ΙΧ του μπροστά από το σπίτι του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του 50χρονου αγιογράφου ήταν ακαριαίος ενώ ο δράστης συνελήφθη αμέσως.
Σύμφωνα με το protothema.gr ο δράστης εμφανίζεται άκαμπτος και αμετανόητος και μέσα στο τμήμα φωνάζει και βρίζει: «Καλά του έκανα».
Καβγάδιζαν συχνά
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δολοφόνος, συνταξιούχος και υπερήλικας, ήταν ένα άτομο προβληματικό που δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα στο ήσυχο νησί.
Αντιθέτως το θύμα ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος απο οικογένεια αγιογράφων που πλήρωσε με τη ζωή του την εμμονή του γείτονά του.
Σημειώνεται πως το 50χρονο θύμα είχε μετακομίσει πρόσφατα δίπλα από τον 90χρονο, ενώ φαίνεται να καβγάδιζαν συνεχώς για τον ηλιακό θερμοσίφωνα.
Υπενθυμίζεται πως το έγκλημα σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο άτυχος είχε παρκάρει, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς, ειδοποιώντας την Αστυνομία.
Ο ατυχος άνδρας είχε παρκάρει εξω απο το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα