Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σαλάχ: Δεν είμαι εγωιστής, τώρα προέχει η ομάδα

Σαλάχ: Δεν είμαι εγωιστής, τώρα προέχει η ομάδα

Στη Λίβερπουλ και στους στόχους που έχει με την ομάδα είναι επικεντρωμένος ο Μο Σαλάχ

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ δήλωσε ότι δεν μπορεί να είναι «εγωιστής» και να συζητά για το συμβόλαιό του στη Λίβερπουλ, όταν οι Κόκκινοι επικεντρώνονται στην κατάκτηση τροπαίων.

Η Λίβερπουλ είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα με 72 βαθμούς, ένα βαθμό λιγότερο από την πρωτοπόρο, Μάντσεστερ Σίτι, την οποία θα επισκεφθεί αύριο, οκτώ αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν στην Premier League.

Η Λίβερπουλ κέρδισε το League Cup το Φεβρουάριο και βρίσκεται στα προημιτελικά του Champions League, έχοντας επίσης φθάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, για να παραμείνει σε τροχιά για μια άνευ προηγουμένου συλλογή τεσσάρων τροπαίων αυτήν τη σεζόν.

Το συμβόλαιο του Σαλάχ λήγει τον Ιούνιο του 2023 και οι διαπραγματεύσεις για μια νέα συμφωνία συνεχίζονται εδώ και πολύ καιρό. «Δε γίνεται να είμαι εγωιστής και να μιλάω για την κατάστασή μου» είπε ο Σαλάχ στο Sky Sports.

«Είμαστε στην πιο σημαντική περίοδο για την ομάδα, οπότε πρέπει να μιλήσω μόνο για την ομάδα, να επικεντρωθώ σε αυτό που έρχεται με την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό» πρόσθεσε, ενώ ερωτηθείς αν είναι σίγουρος για την παραμονή του τόνισε:

«Δεν μπορώ να πω ναι, δεν μπορώ να πω όχι, αλλά έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν το τι θέλω. Αλλά και πάλι, δεν μπορώ να μπω βαθιά στο συμβόλαιό μου, τώρα γιατί είναι μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει και δεν μπορώ να μιλάω μόνο για το συμβόλαιό μου. Απλώς επικεντρώνομαι στην ομάδα και αυτό είναι».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024