Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι αποκάλυψε ο Κλοπ για τους Μουσουλμάνους της Λίβερπουλ και το Ραμαζάνι

Τι αποκάλυψε ο Κλοπ για τους Μουσουλμάνους της Λίβερπουλ και το Ραμαζάνι

Στον τρόπο με τον οποίο όλη η Λίβερπουλ βοηθάει τους Μουσουλμάνους ποδοσφαιριστές της εν καιρώ Ραμαζανίου αποκάλυψε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Αρκετά δύσκολη είναι αυτή η περίοδος για τους Μουσουλμάνους αθλητές, καθώς το Ραμαζάνι έχει ξεκινήσει, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό η δουλειά των επαγγελματιών, όπως συμβαίνει και στον Ολυμπιακού, όπου υπάρχουν έξι Μουσουλμάνοι ποδοσφαιριστές.

Ίδια προβλήματα υπάρχουν φυσικά και στη Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει να διαχειριστεί παίκτες όπως οι Μανέ, Σαλάχ και Κεϊτά. Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για τον πως οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν την κατάσταση και αποκάλυψε τους τρόπους με τους οποίους όλη η ομάδα βοηθάει τους Μουσουλμάνους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

«Οι Μουσουλμάνοι πλένουν το σώμα τους πολύ συχνά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Κάπως έτσι, τελειώσαμε το ζέσταμά μας δύο λεπτά νωρίτερα για να δώσουμε τον χρόνο στους Μουσουλμάνους ποδοσφαιριστές όπως ο Μανέ και ο Σαλάχ ώστε να πλυθούν πριν το παιχνίδι, όπως τους ζητάει το Ισλάμ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους δώσω τα δύο αυτά λεπτά για να κάνουν κάτι απόλυτα σημαντικό για αυτούς. Λατρεύω που έχω μια πολυπολιτισμική ομάδα. Θα έλεγα ότι το να έχουμε τόσο καλούς πρεσβευτές του Μουσουλμανισμού στην ομάδα μας είναι υπέροχο», ανέφερε ο Κλοπ.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024