Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Η «πάνω πλατεία», συναντιέται ξανά με την «κάτω πλατεία» - Μόνο που το 2022 δεν είναι 2012

ΝΔ: Η «πάνω πλατεία», συναντιέται ξανά με την «κάτω πλατεία» – Μόνο που το 2022 δεν είναι 2012

«Υποστηρικτές του Πούτιν» θεωρεί η ΝΔ όσους δεν παρέστησαν στην ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή, αλλά και όσους αποχώρησαν όταν εμφανίστηκαν οι μαχητές του ΑΖΟΦ.

«Κάποιοι εφευρίσκουν διαρκώς δικαιολογίες και προσχήματα προκειμένου να κρύψουν αυτό που είναι προφανές από την αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία: ότι είναι με τον Πούτιν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Τονίζει ότι «η χθεσινή απουσία από τη Βουλή, ΚΚΕ, Ελληνικής Λύσης, ΜέΡΑ25 και η παρουσία-απουσία του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε καθαρά σε όλους ποιοι είναι με το μέρος εκείνων που υπερασπίζονται τη χώρα τους και ποιοι είναι με τον εισβολέα και δεν βγάζουν μιλιά για τις δολοφονίες αμάχων, τις φρικαλεότητες, την καταστροφή» – σε μία αναφορά στην ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή, η οποία, ωστόσο, συνοδεύτηκε και από «χαιρετισμούς» δύο μαχητών του ναζιστικού τάγματος Αζόφ.

«Και λένε τα ίδια που λέει στην ανάρτησή του ο καταδικασμένος Η. Κασιδιάρης», προσθέτει η ΝΔ, σε έναν παραλληλισμό που προκαλεί αντιδράσεις.

«Η ‘πάνω πλατεία’ συναντιέται ξανά με την ‘κάτω πλατεία’. Μόνο που το 2022 δεν είναι 2012», καταλήγει η Πειραιώς.

Η ΝΔ, στην ανακοίνωσή της, μάλιστα, επισυνάπτει τις αναρτήσεις στο Twitter τόσο του Αλέξη Τσίπρα, όσο και του καταδικασμένου ναζιστή, Ηλία Κασιδιάρη.

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, δεν μοιάζει και πολύ με αυτήν του Κασιδιάρη, αφού ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τουλάχιστον, δεν «αποκάλεσε ναζί, φασίστες και συμμορία» τον πρωθυπουργό και τη ΝΔ.

Ωστόσο, με νεότερη ανάρτησή του, από το Forum των Δελφών, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε πως δεν είναι με το μέρος κανενός, καθώς πατάει «σε μία βάρκα».

«Ούτε φιλορώσος ούτε αντιρώσος, ούτε φιλοαμερικανός ούτε αντιαμερικανός. Πατάω σε μία βάρκα: Αυτή των συμφερόντων της χώρας μου, της υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και των αξιών της ειρήνης, της συνεργασίας, της σταθερότητας», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024