Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυνατό από κάθε άποψη: Τέσσερις λόγοι που θα λατρέψεις το νέο Samsung Galaxy S22

Δυνατό από κάθε άποψη: Τέσσερις λόγοι που θα λατρέψεις το νέο Samsung Galaxy S22

Και ένα tip που θα σε βοηθήσει να το απολαύσεις στο μέγιστο

Με το όνομά της να έχει μετατραπεί εδώ και χρόνια σε εγγύηση ποιότητας, η Samsung έχει κάνει τον πλανήτη να ανυπομονεί για κάθε νέο smartphone που «ρίχνει» στην αγορά. Και η πρώτη μας επαφή με το Galaxy S22 5G 128GB δείχνει ότι αυτός ο κανόνας δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα, καθώς η νοτιοκορεάτικη εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει και πάλι ένα πανίσχυρο κινητό – και μάλιστα σε μέγεθος που σου επιτρέπει να το χρησιμοποιήσεις με το ένα χέρι.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, η συσκευή – την οποία μπορείς ήδη να προ-παραγγείλεις – εμφανίζεται αναπάντεχα δυνατή σε κάθε τομέα. Ακολουθούν απλώς ορισμένα από τα δικά μας αγαπημένα χαρακτηριστικά.

Λεπτεπίλεπτο στην όψη, εξαιρετικά ανθεκτικό σε όλα τα υπόλοιπα

Το Samsung Galaxy S22 5G 128GB είναι το ιδανικό smartphone για εσένα που ψάχνεις μια συσκευή που να… χωρά στο χέρι σου, είτε για λόγους λειτουργικότητας, είτε εξαιτίας αισθητικών προτιμήσεων. Όμως ο κομψός του σχεδιασμός δεν θα πρέπει να σε ξεγελάσει. Πρόκειται για το πιο ανθεκτικό Galaxy που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, αφού εκτός των άλλων είναι ενισχυμένο με πλαίσιο αλουμινίου Armor aluminum. Ταυτόχρονα, διαθέτει Gorilla Glass Victus+, που πέραν της premium αίσθησης που του χαρίζει, το καθιστά και σαφώς πιο ικανό να ανταποκριθεί σε… πτώσεις, ενώ προσφέρει μεγαλύτερη αντιχαρακτικότητα, ενώ η συσκευή διαθέτει ανθεκτικότητα IP68 σε νερό και σκόνη.

Οθόνη που «φωνάζει» Samsung

Αν και η πραγματική έκπληξη θα ήταν αν η Samsung λάνσαρε ένα smartphone που να μην μας εντυπωσιάζει με την οθόνη του, οφείλουμε να σταθούμε στην εκπληκτική Dynamic AMOLED 2X οθόνη 48/120Hz του Galaxy S22. Άνετη στο μάτι, με ρυθμό ανανέωσης που προσαρμόζεται αυτόματα για εξοικονόμηση ενέργειας και άμεση ανταπόκριση σε κάθε μας κίνηση και με χρώματα που κόβουν την ανάσα, κερδίζει άξια τη θέση της στο πάνθεον των επιτυχιών της εταιρείας.

Δρομέας μαραθωνίου αλλά και ταχύτητας

Έχοντας τον ταχύτερο επεξεργαστή 4nm που έχει τοποθετηθεί μέχρι σήμερα σε Galaxy, το νέο smartphone της Samsung δεν δειλιάζει μπροστά σε καμιά εφαρμογή και κανένα από τα αγαπημένα σου games. Ταυτόχρονα, χάρη στην υπερταχεία φόρτιση 25W, την ασύρματη φόρτιση 25W και τη δυνατότητα Wireless PowerShare, υπόσχεται ότι δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ στη μέση μιας πίστας – ή μιας εκδρομής.

Κλικ παντός καιρού

Ή μάλλον παντός φωτισμού. Ακόμη και στη μέση της νύχτας, οι φωτογραφίες σου θα παραμείνουν ζωντανές και ευκρινείς χάρη στον μεγαλύτερο αισθητήρα pixel που συνδυάζεται με αυτόματο αριθμό καρέ, ενώ η βελτιωμένη εικόνα μέσω του ΑΙ θα σου δώσει τα καλύτερα δυνατά εργαλεία επεξεργασίας για να αναβαθμίσεις κι άλλο τα αποτελέσματα του βίντεο ή της φωτογραφίας που τράβηξες, με εύκολους και έξυπνους τρόπους. Πρόσθεσε και το έως 100x Space Zoom και 3x/10x οπτικό Zoom που φέρνει κοντά σου κάθε λεπτομέρεια και τον νέο αισθητήρα Adaptive Pixel που κάνει τα πάντα ακόμη πιο ευκρινή, αλλά και τα κινηματογραφικής ποιότητας video που σου επιτρέπει να γυρίσεις χωρίς την παραμικρή δυσκολία και αποκτάς μια μεγαλύτερη κατανόηση των εκπληκτικών δυνατοτήτων των καμερών του. Στα μεγάλα plus και η λειτουργία πορτρέτων, που βελτιώνει τόσο την αποτύπωση του υποκειμένου όσο και την αίσθηση του βάθους, χάρη στην τεχνολογία AI Stereo Depth Map.

+1 tip για να το απολαύσεις στο μέγιστο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σπεύσεις να αποκτήσεις το νέο Samsung Galaxy S22 5G 128GB αμέσως μόλις κυκλοφορήσει – και ακόμη περισσότεροι για να το προ-παραγγείλεις μέχρι τις 10 Μαρτίου στις 23:59 από το Samsung eStore. Πρώτα από όλα, με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις εντελώς δωρεάν και τα Galaxy Buds Pro για να απολαμβάνεις τη μουσική ή το αγαπημένο σου podcast με άψογο ήχο, όπου κι αν βρίσκεσαι. Δεύτερον, γιατί σου δίνεται η δυνατότητα 36 άτοκων δόσεων των 24,97€/μήνα – αλλά και 1% €πιστροφής αν πραγματοποιήσεις την αγορά σου με κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα. Και τρίτον γιατί έτσι θα μπορέσεις να επωφεληθείς από τις υπηρεσίες που σου προσφέρει το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Samsung, όπως άμεση και δωρεάν παράδοση, live εξυπηρέτηση από την ομάδα των e-Promoters που μπορεί να λύσει κάθε απορία σου και να σε υποστηρίξει σε κάθε βήμα των αγορών σου, αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη 24/7 για οτιδήποτε χρειαστείς.

Ταυτόχρονα, το Samsung eStore προσφέρει σε όλους τους χρήστες μια σειρά από σημαντικές δυνατότητες, όπως η υπηρεσία Trade-In, μέσω της οποίας μπορείς να ανταλλάξεις την παλιά σου συσκευή για να αποκτήσεις το νέο σου Samsung σε ακόμη χαμηλότερη τιμή (περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ), αλλά και η υπηρεσία Samsung Protect, μέσω της οποίας έχεις τη δυνατότητα να επεκτείνεις την εγγύηση της συσκευής σου έως και πέντε έτη, με ασφάλεια και πάντα με την εγγύηση επισκευής από τη Samsung και την Allianz χωρίς επιπλέον κόστος σε περίπτωση απροόπτου (όλα τα διαθέσιμα πακέτα βρίσκονται αναλυτικά εδώ).

Μπορείς να προ-παραγγείλεις το δικό σου Samsung Galaxy S22 5G 128GB ή να ανακαλύψεις τη συσκευή Samsung που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες εδώ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024