Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ έγινε... γκράφιτι στο Βερολίνο

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ έγινε… γκράφιτι στο Βερολίνο

Το περιστατικό με τους Γουίλ Σμιθ και Κρις Ροκ απεικονίζεται πλέον σε τοιχογραφία σε πρώην τμήμα του Τείχους του Βερολίνου.

Η αντιπαράθεση του Γουίλ Σμιθ με τον Κρις Ροκ έχει πυροδοτήσει viral memes, παρωδίες, βίντεο με αντιδράσεις και ακόμη και κινούμενα σχέδια από τη νύχτα της 94ης απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Ο ηθοποιός που κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard» – στον ρόλο του Ρίτσαρντ Γουίλιαμς, πατέρα των σταρ του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς, εισέβαλε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ όταν ο κωμικός είπε ένα αστείο για τη τη σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Η Πίνκετ Σμιθ μίλησε δημόσια για την απώλεια των μαλλιών της από αλωπεκία, που ήταν ο στόχος του αστείου του Ροκ.

Το περιστατικό με τους Γουίλ Σμιθ και Κρις Ροκ απεικονίζεται πλέον σε τοιχογραφία σε πρώην τμήμα του Τείχους του Βερολίνου.

Το έργο γκράφιτι του Δομινικανού καλλιτέχνη Jesus Cruz Artiles παρουσιάζει τον Σμιθ να χαστουκίζει τον Ροκ. Στην τοιχογραφία, ο Σμιθ αναπαριστάνει την «πραγματική ζωή», ενώ ο Ροκ χαρακτηρίζεται ως «η φανταστική μου ζωή στα social media».

Ο Artiles, το καλλιτεχνικό όνομα του οποίου είναι Eme Freethinker, δημοσίευσε το έργο στον λογαριασμό του στο Instagram. «Συγγνώμη… δεν μπορώ να αντισταθώ», έγραψε στην ανάρτηση. «Πώς τα πάτε στην πραγματική ζωή;».

Ο Γουίλ Σμιθ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ.

Το ΔΣ της Ακαδημίας δήλωσε ότι θα συνεδριάσει στις 18 Απριλίου για να αποφασίσει για την υπόθεση του Σμιθ και να επιβάλει πιθανές κυρώσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024