Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της... μια μέρα πριν πεθάνει!

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της… μια μέρα πριν πεθάνει!

Νέα ερωτηματικά για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να βρεθούν τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, μία νέα πληροφορία έρχεται να μπερδέψει εκ νέου τα πράγματα.

Να σημειωθεί ότι η προκαταρκτική έρευνα διενεργείται προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα οφείλεται στον καρκίνο από τον οποίο έπασχε και όχι σε εγκληματική ενέργεια.

Στα χέρια των αστυνομικών ο φάκελος

Οι αστυνομικές αρχές έχουν στα χέρια τους, τους ιατρικούς φακέλους που εστάλησαν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στο οποίο εισήχθη με πυρετό η σπιτονοικοκυρά της 33χρονης και κατέληξε τρεις ημέρες αργότερα.

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να πραγματοποιηθεί και εκταφή της σπιτονοικοκυράς εάν οι αστυνομικοί εντοπίσουν κάποιο ύποπτο στοιχείο και το κρίνουν απαραίτητο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημέρωσε για το το θάνατό της… μια μέρα πριν

Σύμφωνα με το flamis.gr, όσοι ήξεραν την 67χρονη ήξεραν και όχι υπήρχαν εντάσεις με την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς δεν έδιναν το ενοίκιο ενώ τους έβλεπε να πηγαίνουν εκδρομές.

Ωστόσο αυτό που προξενεί πραγματικά εντύπωση και το οποίο ανέφεραν οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, είναι πως η Ρούλα τους ειδοποίησε τηλεφωνικά την Παρασκευή 11/11/2020 πως η 67χρονη πέθανε, ενώ το νοσοκομείο πιστοποίησε το θάνατό της… μια μέρα μετά!

Η κατάθεση της γειτόνισσας

Το Live News να έφερε για πρώτη φορά στο φως φωτογραφία της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πρόκειται για την Ευγενία Κούτρα συνταξιούχο φιλόλογο, η οποία δίδασκε σε σχολεία της Αθήνας, απ’ όπου και η φωτογραφία της μπροστά σε πράσινο πίνακα, από μια γιορτή.

Αφού έχασε τον σύζυγό της πριν από 12 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα. Εκείνη έμενε στον 2ο όροφο και στο ισόγειο η οικογένεια Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο  Βασίλη Λαμπρόπουλο, η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν από μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Εσπερινό Λύκειο όπου εργαζόταν.

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας με αιτιολογία πυρετό άγνωστης αιτίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που την φρόντιζαν ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι γιατί έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά όχι από άλλες ασθένειες.

«Η γυναίκα όσο κατάλαβα κι απ’ όσα έχουμε ακούει γύρω γύρω, ‘άνοιξε’ λίγο πίσω από όσο μάθαμε από την κατάκλιση μάλλον κι έπαθε πυρετό. Από εκεί και πέρα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς», λέει γειτόνισσά της.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτέμβριου, η 67χρονη τότε γυναίκα απεβίωσε.

«Όχι, δεν έπαιρνε ποτέ φάρμακα. Είχε τα άκρα του ποδιού λίγο, έτσι σαν παράλυτα και το χέρι, αλλά κινούταν. Το μυαλό της ξυράφι δεν τα είχε χάσει η γυναίκα, ήταν νέα, πέθανε στα 67, δεν ήταν 69, 69 θα ήταν τώρα».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024