Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πολύωρη απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου - Εν αναμονή της απόφασης για προφυλάκιση

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πολύωρη απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου – Εν αναμονή της απόφασης για προφυλάκιση

«Ιατρικό λάθος ο θάνατος της Τζωρτζίνας» ισχυρίζεται η κατηγορούμενη

Ολοκληρώθηκε, μετά από σχεδόν πέντε ώρες, η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Αμέσως μετά η 33χρονη μητέρα μεταφέρθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα.

Μόλις ολοκληρωθεί η απολογία της ανακρίτρια και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση της κατηγορουμένης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA ο ανακριτής έθεσε πάρα πολλά ερωτήματα στης 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η απολογία διήρκησε τόσες πολλές ώρες.

«Ιατρικό λάθος ο θάνατος της Τζωρτζίνας»

Νωρίτερα, η 33χρονη έσπευσε να αποδώσει τον θάνατο της Τζωρτζίνας σε ενδεχόμενο ιατρικό λάθος.

Η κατηγορούμενη παρέδωσε στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα απολογητικό υπόμνημα και αυτή την ώρα απολογείται με την παρουσία των δικηγόρων της  Κώστα Ζάρδα και Όθωνα Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ θα επικαλέστηκε και την πιθανότητα λάθους των γιατρών.

Η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.

Στο μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να δοθεί η εντολή για την εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας ώστε να εξεταστεί τι υπάρχει στο tablet που τοποθέτησε μέσα στο φέρετρο η μητέρας της.

Εξελίξεις, όμως αναμένονται, ενδεχομένως και μέσα στην εβδομάδα και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας. Σύμφωνα με τον απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστο Ρουγκάλα εμφανίστηκε σίγουρος πως θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση, αναφέροντας πως «η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα ‘χρειαστει’, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα, όπως θα φανεί εμπλοκή και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, το λέω και ας μου κάνουν πάλι μήνυση, αυτή είναι η εκτίμηση μου, ότι θα προφυλακιστούν και αυτοί».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024