Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz A-Class: Εφ΄όλης της ύλης

Mercedes-Benz A-Class: Εφ΄όλης της ύλης

To μικρότερο όσο και εξαιρετικά δημοφιλές hatchback εντοπίστηκε από το φωτογραφικό σε δοκιμές εξέλιξης σε διάφορες εκδόσεις του, από τη βασική και την τετράθυρη ως τις πανίσχυρες AMG, προδίδοντας πρόωρα ορισμένες από τις βελτιώσεις που θα προσφέρει στο μέλλον

Φωτογραφίες: Automedia

Η γερμανική φίρμα ξεκίνησε τις διαδικασίες ανανέωσης για το σύνολο της γκάμας του μικρότερου μοντέλου της που αναμένεται να υιοθετήσει μια σειρά στοχευμένων βελτιώσεων εντός και εκτός.

Ακολουθώντας την πάγια τακτική της η Mercedes-Benz δεν πρόκειται να προβεί σε θεαματικές αλλαγές σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση της A-Class, στοιχείο που θα αποτελεί κοινή συνισταμένη όλων των εκδόσεων από την βασική έως τις AMG.

Oι πρώτες εικόνες αποκαλύπτουν ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και κεντρικά φωτιστικά σώματα στην τετράθυρη και hatchback έκδοση, ενώ στο πίσω τμήμα διακρίνονται οι ανασχεδιασμένοι αεροδυναμικοί διαχύτες, οι νέες απολήξεις της εξάτμισης καθώς και νέα φώτα. Την εξωτερική αναβάθμιση θα συμπληρώσουν δεδομένα νέες αποχρώσεις για το αμάξωμα αλλά και νέου σχεδιασμού ζάντες.

Στο εσωτερικό δεν αναμένονται επίσης κοσμοϊστορικές αλλαγές, καθώς εκτός από περιορισμένες αισθητικές παρεμβάσεις που θα προσφέρουν την εικόνα της ανανέωσης, οι μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις θα προέλθουν από την αναβάθμιση λογισμικού του συστήματος MBUX η οποία αναμένεται να εμπλουτίσει τις δυνατότητες και τις διαθέσιμες εφαρμογές.

Η ίδια λογική ακριβώς θα ισχύσει και για τις δύο AMG εκδόσεις με τα διακριτικά Α 35 και Α 45 οι οποίες αναμένεται να υιοθετήσουν περιορισμένες αλλαγές σε επίπεδο σχεδίασης, εστιάζοντας στην βελτίωση των ήδη εντυπωσιακών χαρακτηριστικών που εξασφαλίζουν τις επιδόσεις τους χωρίς να πρέπει να αποκλειστεί μια νέα αύξηση ισχύος.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υπόλοιπων εκδόσεων αν και δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία στην γκάμα του turbo τετρακύλινδρου κινητήρα 1,3 λίτρου καθώς και του δίλιτρου τετρακύλινδρου κινητήρα οι οποίοι όμως θα υιοθετήσουν βελτιώσεις προς όφελος της αποδοτικότητάς τους.

Το παρών θα εξακολουθήσει να δίνει η plug-in υβριδική έκδοση καθώς και οι diesel εκδόσεις που επίσης θα επωφεληθούν από στοχευμένες παρεμβάσεις που θα μειώσουν τις απαιτήσεις σε καύσιμο αλλά και τις εκπομπές ρύπων.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024