Οικονόμου: Καπηλεία των κρίσεων από Τσίπρα για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του επιδιώξεις
«Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει ότι όταν εμπιστεύθηκε τον κ. Τσίπρα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα»
Τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι καπηλεύεται τις κρίσεις για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του επιδιώξεις.
Αναλυτικότερα ο Γιάννης Οικονόμου δήλωσε:
«Η χώρα διαθέτει, εν μέσω της μεγαλύτερης παγκόσμιας κρίσης μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μια υπεύθυνη και σοβαρή Κυβέρνηση, που προσπαθεί συνεχώς να κάνει ό,τι είναι εφικτό για να στηρίξει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, έμπρακτα και όχι με παχιά λόγια και φούμαρα.
»Σε εντελώς άλλο μήκος κύματος ο κ. Τσίπρας: με την καπηλεία των κρίσεων, που σήμερα επιχειρεί, έχει ως μόνο του στόχο την εξυπηρέτηση των προσωπικών του επιδιώξεων. Στο όνομα του συμφέροντος του, ας καταστραφεί η Ελλάδα – αυτή είναι η φιλοσοφία του και την απέδειξε το 2015, όταν και βούλιαξε την χώρα.
»Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει ότι όταν εμπιστεύθηκε τον κ. Τσίπρα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα».
Διαβάστε επίσης Τσίπρας: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε» – «Χρειάζεται μια προοδευτική κυβέρνηση»
Διαβάστε επίσης Στροφή στη ρητορική της ΝΔ για μια κυβέρνηση συνεργασίας: Οι εκλογικοί συσχετισμοί και η αυτοδυναμία
- Μπανγκλαντές: Πέθανε η Χαλέντα Ζία πρώτη γυναίκα που έγινε πρωθυπουργός της χώρας
- Ελ Σαλβαδόρ: Δεν αποκλείει την παραμονή του στην εξουσία για άλλα 10 χρόνια ο πρόεδρος Μπουκέλε
- Σομαλιλάνδη: Δικαίωμα του Ισραήλ να την αναγνωρίσει, λένε οι ΗΠΑ στο ΣΑ το ΟΗΕ
- Τουρκία: Με δικαστική εντολή αποφυλακίστηκε ο δημοσιογράφος που κατηγορήθηκε για «απειλή» κατά του Ερντογάν
- Σομαλιλάνδη: Κατά της αναγνώρισής της η Ελλάδα στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά παρήγγειλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Boeing για λογαριασμό της ισραηλινής αεροπορίας