Για ακόμη μια φορά ο τρελό-Μάριο είπε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με τα κατορθώματα του. Ο Ιταλός φορ, ο οποίος μας έχει συνηθίσει να μας εκπλήσει με όσα κάνει εκτός αγωνιστικού χώρου, είπε αυτή την φορά να το πάει ένα βήμα παρακάτω…
Και αυτή τη φορά όχι απλά επιχειρεί κάτι, αλλά πρόκειται για… μόνιμη κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε να κάνει τατουάζ στο πρόσωπό του, με έναν σταυρό, ένα φτερό, τα αρχικά του με κάποιους αριθμούς και το «black power».
Tην φετινή σεζόν βγάζει το ψωμί του στην Τουρκία με την φανέλα της Αντανάντεμιρσπορ με την οποία έχει 11 τέρματα σε 25 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.