Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show» τον
Ο Ντάνιελ Νούρκα αναφέρθηκε στην πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, στον ρατσισμό αλλά και στο όνειρό του να γίνει ηθοποιός.
Ο νεαρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα και το μόντελινγκ.
«Γεννήθηκα στην Αλβανία, όταν ήμουν 5 χρονών ήρθαμε στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και μείναμε στο Κιάτο μέχρι τα 18 μου. Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού όταν πηγαμε να ζήσουμε το Κιάτο. Στο δημοτικό με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά και έμαθα γρήγορα τη γλώσσα. Υπάρχει και η άλλη πλευρά. Ήμουν καλός μαθητής, συνεπής. Ήμουν το καλό παιδί, αλλά δεν είχα κλίση προς τα κάπου. Όταν ήμουν μικρός, έπαιζα ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά και ήθελα να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά. Στο λύκειο άρχισε να με ενδιαφέρει η υποκριτική. Το modelling προέκυψε τυχαία στη ζωή μου, δεν το επεδίωξα. Δεν το έκανα ποτέ full time» αποκάλυψε ο Ντάνιελ Νούρκα.
«Όταν γνώριζα την Τζένη δεν είχα στο μυαλό μου ότι είναι η εγγονή της Τζένης Καρέζη. Είναι η Τζένη. Ταιριάζουμε πολύ σαν παρέα, έχουμε χημεία. Ξέρω ότι όλοι την ρωτάνε για τη γιαγιά της, οπότε δεν θέλω να ρωτάω και εγώ και να κουράζω» τόνισε ο γοητευτικός ηθοποιός για τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Συμπέθεροι από Τίρανα».
«Δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό μου τον ρατσισμό με την καταγωγή κάποιου. Αν μου συνέβαινε αυτό που συνέβη στον Άλφρεντ στη σειρά, δεν θα το ανεχόμουν. Όταν είπα στους γονείς μου για τη σειρά χαρήκαν που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Είναι μοναδικό συναίσθημα να βλέπεις την περηφάνια στα μάτια των γονιών σου. Ο φόβος υπήρχε γιατί δεν έχουν τα ερεθίσματα στον στενό μας κύκλο» εξομολογήθηκε ο Ντάνιελ Νούρκα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας