Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκηνοθετημένη η επανεμφάνιση του «εξαφανισμένου» Σοϊγκού;

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκηνοθετημένη η επανεμφάνιση του «εξαφανισμένου» Σοϊγκού;

Υποψίες γεννά σε κάποιους αναλυτές το βίντεο από την τηλεδιάσκεψη του Β. Πούτιν που είδε το φως της δημοσιότητας.

«Fake news» η επανεμφάνιση του «εξαφανισμένου» Σοϊγκού, ισχυρίζεται η Daily Mail. Όπως τονίζει η βρετανική εφημερίδα, στα πλάνα που δημοσιοποιήθηκαν από το Ria Novosti, η εικόνα του Σοϊγκού εμφανίζεται μυστηριωδώς στην επάνω αριστερή γωνία μιας οθόνης που είχε στηθεί μπροστά στον Πούτιν.

Προτού εμφανιστεί, η οθόνη του είναι μαύρη και για λίγα δευτερόλεπτα η εικόνα τρέμει

Η Μόσχα νωρίτερα την Πέμπτη δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού να ενημερώνει  τον Βλαντιμίρ Πούτιν και το συμβούλιο ασφαλείας της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία. Η επανεμφάνιση του Σοϊγκού έγινε μέσω Zoom.

Όμως από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το βίντεο και έπειτα έχουν τεθεί ερωτήματα αναφορικά με το εάν η «επανεμφάνισή» του είναι παραπλανητική και τα πλάνα που προβλήθηκαν είναι από παλαιότερη ενημέρωση.

Εμφανίζεται μυστηριωδώς

Όπως τονίζει η Daily Mail στα πλάνα που δημοσιοποιήθηκαν από το Ria Novosti η εικόνα του Σοϊγκού εμφανίζεται μυστηριωδώς στην επάνω αριστερή γωνία μίας οθόνης που είχε στηθεί μπροστά στον Πούτιν. Προτού εμφανιστεί ο υπουργός Άμυνας η οθόνη του είναι μαύρη και για λίγα δευτερόλεπτα η εικόνα τρέμει.

Την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι συμμετέχοντες εμφανίζονται καθαρά. Μάλιστα το βίντεο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα δεν περιείχε ήχο ούτε έδειχνε τον Σεργκέι Σοϊγκού να μιλάει.

Χωρίς ήχο

Η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο έρχεται την ώρα που πληθαίνουν οι αναφορές σχετικά με τις τεταμένες σχέσεις Πούτιν – Σοϊγκού. Στο μεταξύ το Κρεμλίνο δια στόματος Ντμίτρι Πεσκόφ σχολίασε πως είναι κατανοητό να μην εμφανίζεται ο Σοϊγκού καθώς υπάρχει σε εξέλιξη «στρατιωτική επιχείρηση».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024