Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου προκειμένου να έχει σειρά επαφών με φορείς του τουρισμού ώστε να ενδυναμώσει περαιτέρω την σχέση της αμερικάνικης αγοράς με τους τουριστικούς προορισμούς της Περιφέρειας που διοικεί.

Εξαιρετικά εποικοδομητικό για την κατάκτηση του στόχου ανοίγματος της αμερικανικής τουριστικής αγοράς για το νησί της Ρόδου, ήταν το ταξίδι στη Νέα Υόρκη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου.

Επί τρεις ημέρες, μέσα από ένα πυκνό πρόγραμμα επαφών με κορυφαίους τουριστικούς παράγοντες, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους, η Ρόδος «συστήθηκε» στην αμερικανική τουριστική αγορά, με τον Περιφερειάρχη να αξιοποιεί το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των Αμερικανών για την Ελλάδα, που αυτή τη στιγμή αποτυπώνεται σε εννέα απευθείας πτήσεις ημερησίως από την Αμερική στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και σε προβλέψεις για αφίξεις ρεκόρ μέσα στη σεζόν του 2022.

Εξάλλου, στις 8 Μαρτίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, προσγειώθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών η πρώτη απευθείας πτήση αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας από τις Η.Π.Α.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εργάζεται μεθοδικά από το 2015, για το άνοιγμα της αμερικανικής τουριστικής αγοράς για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, με τακτικές επαφές και στρατηγικές συμμαχίες με σημαντικούς παράγοντες των ΗΠΑ, με δεδομένο ότι είναι μια τεράστια αγορά με πολύ καλές προοπτικές για τη χώρα μας, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν βελτιωθεί περαιτέρω.

Για το ταξίδι του ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε:

«Το άνοιγμα στην αγορά των Η.Π.Α. ήταν από την πρώτη στιγμή στόχος της διοίκησης μας. Το ταξίδι επαφών στη Νέα Υόρκη αυτές τις ημέρες, έγινε διότι η καλλιέργεια της Αμερικανικής αγοράς για τον Τουρισμό των νησιών μας επιβάλλεται και από τον μεγάλο πλέον αριθμό απευθείας πτήσεων μεταξύ των Η.Π.Α. και της χώρας μας.

Τα δύο τελευταία χρόνια της πανδημίας, δουλέψαμε σκληρά για να διαμορφώσουμε έναν προορισμό σοβαρό, υπεύθυνο, αξιόπιστο. Με αυτά ως επιπλέον εφόδια , συνεχίζουμε τον αγώνα για την κατάκτηση ολοένα και μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς στις ΗΠΑ σε συνεργασία με τους ανθρώπους της αγοράς.

Οι κορυφές που τα νησιά μας κατέκτησαν τα τελευταία χρόνια, μπορούν να διατηρηθούν μόνο με επαγγελματισμό, αφοσίωση, πολύ υψηλή γνώση των πραγματικών δεδομένων της αγοράς και συνεργασία. Είμαι αισιόδοξος ότι τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας θα φανούν πολύ γρήγορα, μέσα στους επόμενους μήνες».

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024