Δυναμικό ξεκίνημα για Πάολα και Στέλιο Ρόκκο στο Φωταέριο με το κοινό να τους αποθεώνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με αγαπημένες τους επιτυχίες, ενώ ένα από τα εντυπωσιακά σημεία της βραδιάς είναι η κοινή τους συνύπαρξη on stage.
Η Πάολα, η πιο σημαντική ερμηνεύτρια της γενιάς της, καθηλώνει το κοινό με τις επιτυχίες της και την εκρηκτική παρουσία της επί σκηνής.
Ο Στέλιος Ρόκκος, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης με τις διαχρονικές επιτυχίες ξεσηκώνει το κοινό με τη ροκ διάθεση του και τις ανατρεπτικές μουσικές του.
Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ανανεωμένο Φωταέριο -τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα- για όμορφες βραδιές γεμάτες κέφι και αγαπημένα τραγουδια σε ένα πρόγραμμα που που κατάφερε να ξεχωρίσει από το πρώτο κιόλας διήμερο.
Ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Φωταέριο με Πάολα και Στέλιο Ρόκκο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.