Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Στέλιος Ρόκκος φιλοξενήθηκε στην «Ελένη» λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του «X Factor»

Ο Στέλιος Ρόκκος φιλοξενήθηκε στην «Ελένη» λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του «X Factor»

«Είμαστε σαν μία παρέα που έχει βγει να πιει τα ποτάκια της» λέει ο Στέλιος Ρόκκος για το X Factor. Όσο για τον εαυτό του στον ρόλο του κριτή, παραδέχτηκε: «Είναι πολύ δύσκολο τουλάχιστο σε μένα να πω σε έναν διαγωνιζόμενο πως “δεν το ’χει”».

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «X Factor», που κάνει πρεμιέρα στο MEGA σήμερα, Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 22:10, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για το πιο επιδραστικό μουσικό talent show, καθώς και για τη μουσική του πορεία.

Ο Στέλιος Ρόκκος θα συναντηθεί στην κριτική επιτροπή του «X Factor» μαζί με τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου.

Για τη συνεργασία τους ανέφερε: «Υπάρχει μια τρέλα, πολλές φορές ανεξέλεγκτη. Πολλές φορές πάμε στο καμαρίνι με τον Μιχάλη φοβισμένοι πως έχουμε εκτεθεί ανεπανόρθωτα!»

Πρόσθεσε, χαρακτηριστικά: «Είμαστε σαν μία παρέα που έχει βγει να πιει τα ποτάκια της».

Όσο για τον εαυτό του στον ρόλο του κριτή, παραδέχτηκε: «Είναι πολύ δύσκολο τουλάχιστο σε μένα να πω σε έναν διαγωνιζόμενο πως “δεν το ’χει”».

Η μουσική είναι πλανεύτρα

«Η μουσική είναι πλανεύτρα, σε κάνει να περνιέσαι για σπουδαίος ενώ μπορεί να μην είσαι» σχολίασε σχετικά με το αν κάποιος μπορεί να έχει αυτογνωσία αν τραγουδάει καλά ή όχι.

Για τις μουσικές του ανησυχίες, ο Στέλιος Ρόκκος αποκάλυψε: «Έχω γράψει πάρα πολλά τραγούδια αλλά κάθε χρόνο μπαίνω στη διαδικασία να αποδείξω ότι αξίζω τον κόπο, γιατί ο κόσμος αλλάζει, έχει τόσα προβλήματα, τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Έπειτα από τριάντα χρόνια στη μουσική απάντησε πως έχει αλλάξει ο τρόπος που γράφει τα τραγούδια του, λέγοντας πως η ωριμότητά του «βγαίνει» και στα τραγούδια του, ενώ στο παρελθόν είχε στο νου του να κάνει «σουξέ».

Στην ερώτηση αν μπορεί να προβλέψει την επιτυχία, σχολίασε: «Αν ξέραμε ότι ένα τραγούδι θα γίνει μεγάλη επιτυχία, τότε θα ήμασταν δισεκατομμυριούχοι. Έχουμε κάνει διακόσιες απόπειρες και είκοσι πέτυχαν».

Αποκάλυψε ότι έχει «χάσει» τραγούδια και ακόμη και όταν αυτά έκαναν επιτυχία δεν το μετάνιωσε: «Δεν με έβλεπα μέσα σε αυτό το τραγούδι», εξήγησε.

Ο Στέλιος Ρόκκος αναφέρθηκε επίσης στη γυναίκα του, Λελέ Γκόφα, λέγοντας «πιστεύω μου την έστειλε ο Θεός», ενώ χαρακτήρισε εκρηκτική και μοναδική την Πάολα, με την οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια σε νυχτερινό μουσικό μαγαζί.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024