Η Σάκκαρη έμαθε την πρώτη αντίπαλό της στο Μαϊάμι
Η Μπεατρίζ Χαντάτ Μαΐα θα βρεθεί στο δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη στο 2ο γύρο του του Miami Open, το οποίο θα είναι το τρίτο τουρνουά WTA 1000 της σεζόν
Η Μπεατρίζ Χαντάτ Μαΐα από τη Βραζιλία θα είναι η πρώτη αντίπαλος για τη Μαρία Σάκκαρη στο Όπεν του Μαϊάμι, που άρχισε την Τρίτη (22/3) και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Απριλίου.
Η 26χρονη βραζιλιάνα Χαντάτ Μαΐα, Νο 62 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε τη Νούρια Παρίθας Ντίαζ (Νο 49) από την Ισπανία με 7-6(2), 6-2 και προκρίθηκε στο 2ο γύρο, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ελληνίδα πρωταθλήτρια.
Η νικήτρια του ζευγαριού στη φάση των «32» θα αντιμετωπίσει την αμερικανίδα Μάντισον Κις ή τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στη Σοφία Κένιν (ΗΠΑ) και την ουκρανή Ανχελίνα Καλίνινα.
Από την άλλη πλευρά, και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο Μαϊάμι Όπεν. Εκείνος θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο το νικητή του αγώνα ανάμεσα στο γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ και τον αμερικανό Τζέι Τζέι Γουλφ.
- Νέο δόγμα ΗΠΑ για τον κόσμο – Στροφή στη τρέλα ή στη λογική;
- Λούβρο: Πώς οι ληστές κατάφεραν να το σκάσουν μόλις 30 δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι αρχές
- Μία νέα εποχή προπαγάνδας: Πώς η AI επηρεάζει τις εκλογές στην Ευρώπη
- Νέος ισχυρός σεισμός στην Ιαπωνία
- Ο Πολ Πογκμπά επιχειρηματίας: Μπαίνει στον κόσμο των αγώνων καμήλων
- Πανελλήνιες 2026: Αυτοί είναι οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής



