Επίσημο: Στο Νο 3 του κόσμου η Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να μην κατάφερε να σηκώσει την κούπα στο Indian Wells, όμως σκαρφάλωσε στο Νο 3 του κόσμου
Άλμα τριών θέσεων στην κατάταξη έκανε η Μαρία Σάκκαρη, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση του Στέφανου Τσιτσιπά.
Σε περίπτωση που σήκωνε την κούπα στο Indian Wells θα σκαρφάλωνε στο Νο 2 και θα γινόταν ο πρώτος αθλητής ή αθλήτρια από την Ελλάδα (άνδρας ή γυναίκα) στο Top 2 του κόσμου, όμως εκεί βρέθηκε η Ίγκα Σβιόντεκ, που επικράτησε στον τελικό του Indian Wells και κατέκτησε τον τίτλο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Σάκκαρη μετρά 11 σερί νίκες στο tour, έχοντας φύγει νικήτρια και από το Qatar Open (WTA 1000).
Βέβαια, αυτήν την εβδομάδα ακολουθεί το τρίτο 1000άρι της σεζόν στο Μαϊάμι και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν ξανά ανακατατάξεις στην πρώτη δεκάδα.

- Λαμίν Γιαμάλ: Διακοπές στην Ελλάδα με τη νέα του σύντροφο για τον σταρ της Μπαρτσελόνα (vid)
- O Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα πριν το Final-4 του πόλο
- Ο Ντάνιελ Τάις φεύγει από τη Μονακό – Tα φαβορί για την απόκτηση του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/5): Πού θα δείτε τον τελικό του Europa League που απασχολεί και τον Ολυμπιακό
- «Oι τρεις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Μοντέρο για τη νέα σεζόν»
- Πέθανε ο Κάρεϊ Σκάρι
- «O Λαπόρτα προσπαθεί να κρατήσει στην Μπαρτσελόνα τον Πασκουάλ»
- Τσέλσι – Τότεναμ 2-1: Έχασε και η παραμονή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442