
Τα πολεμικά πλοία της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου ζωντανεύουν στο Ίδρυμα Ευγενίδου
Το αφιέρωμα στην Ναυμαχία του Ναυαρίνου αποτελεί τμήμα της επετειακής έκθεσης «Τρέξε επάνω εις τα κύματα της φοβεράς θαλάσσης. 1821. ο Αγώνας στη Θάλασσα»
Ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία, μία πιστή αποτύπωση που καθίσταται δυνατή χάρη στις τεχνολογίες αιχμής πραγματοποιείται στο Ίδρυμα Ευγενίδου την περίοδο αυτή στο πλαίσιο του έργου ΝΑΥΣ.
Η Γαλλική φρεγάτα Αrmide, η Βρετανική ναυαρχίδα Asia, η Ρωσική ναυαρχίδα Azov και η Oθωμανική ναυαρχίδα Kuh-I Revan, τέσσερα από τα πολεμικά πλοία που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ναυμαχία του Ναυαρίνου, με την συνδρομή των τεχνολογιών αιχμής παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε τρισδιάστατη εκτύπωση.
Το αφιέρωμα στην Ναυμαχία του Ναυαρίνου αποτελεί τμήμα της επετειακής έκθεσης «Τρέξε επάνω εις τα κύματα της φοβεράς θαλάσσης. 1821. ο Αγώνας στη Θάλασσα» η οποία διοργανώνεται από το Ίδρυμα Ευγενίδου και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους και φιλοξενείται έως 29 Μάϊου 2022 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.
- Νέος Κόσμος: Παραμένει ταμπουρωμένος στο διαμέρισμα ο 55χρονος που είχε χτυπήσει τη μητέρα του
- Η εξίσωση του Γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ – Τις επόμενες ώρες οι τελικές αποφάσεις του Ανδρουλάκη
- Η επιδημία ιλαράς εντείνεται στην Αμερική – Καμπανάκι εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου
- D4vd: Εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο iCloud του – Κατηγορείται για τον διαμελισμό 14χρονης
- Κρήτη: Μεγάλης διάρκειας ο σεισμός των 5,7R στο Λασίθι – Ανησυχία για τους μετασεισμούς
- Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κάνει καριέρα στο YouTube!




