Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέιτσελ Έβαν Γουντ: «Αυτός είναι ο λόγος που μίλησα για την κακοποίηση από τον Μέρλιν Μάνσον

Ρέιτσελ Έβαν Γουντ: «Αυτός είναι ο λόγος που μίλησα για την κακοποίηση από τον Μέρλιν Μάνσον

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ανέφερε στην παρουσιάστρια και συνάδελφό της, Ντρου Μπάριμορ, ότι ήταν ο γιος της που την ενέπνευσε να βγει στη δημοσιότητα.

Η Ρέιτσελ Έβαν Γουντ εμφανίστηκε σε επεισόδιο του «The Drew Barrymore Show» για να συζητήσει για το «Phoenix Rising» το ντοκιμαντέρ της Έιμι Τζ. Μπεργκ, στο οποίο περιγράφει την κακοποίηση που φέρεται να υπέστη στα χέρια του πρώην συντρόφου της, Μέριλιν Μάνσον.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ανέφερε στην παρουσιάστρια και συνάδελφό της, Ντρου Μπάριμορ, ότι ήταν ο γιος της που την ενέπνευσε να βγει στη δημοσιότητα.

«Αυτός ήταν ο καταλύτης, πραγματικά» εξήγησε και πρόσθεσε: «σκεφτόμουν: «Πώς μπορώ να ζω με τον εαυτό μου γνωρίζοντας ότι είμαι το παράδειγμα για αυτό το νεαρό άτομο, αν δεν μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου και για τους άλλους ανθρώπους; Ειδικά σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε, όταν αυτά τα πράγματα ωθούνται στην επιφάνεια και τώρα είναι η ώρα για την αλήθεια και τη θεραπεία και για αυτές τις σκληρές συζητήσεις κι αν δραπετεύσω από αυτό τώρα τι θα πω στο παιδί μου. Γίνε αυτό το άτομο. Εάν έχεις το βήμα και το προνόμιο να βοηθάς άλλους ανθρώπους, χρησιμοποίησέ το. Και απλώς ένιωσα ότι έπρεπε να το κάνω»».

Όταν άρχισε να μιλάει για πρώτη φορά, δεν είχε σκοπό να αφηγηθεί την ιστορία της σε ένα ντοκιμαντέρ.

«Όταν άρχισα να μιλάω για πρώτη φορά για την κακοποίησή μου, ήμουν ακόμα εν μέσω της επεξεργασίας της» είπε στη Ντρου Μπάριμορ.

«Όταν κατέθεσα ενώπιον του Κογκρέσου για ένα άλλο νομοσχέδιο, για τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων των Επιζώντων Σεξουαλικών Επιθέσεων, σκέφτηκα ότι αυτό ήταν μόνο. Νόμιζα ότι θα ήταν η μοναδική φορά που θα έλεγα την ιστορία μου. Σκέφτηκα ότι θα το αφήσω εκεί, θα φύγω, θα προχωρήσω. Και μετά όταν είδα, αφού κατέθεσα, όλες αυτές τις ιστορίες να εμφανίζονται στο διαδίκτυο, ήταν σαν να έσκασε βόμβα και μπορώ να πω από τις λεπτομέρειες στις ιστορίες τους ότι ήξεραν πράγματα που κανένας άλλος δεν ήξερε. Ήξερα ότι έλεγαν την αλήθεια. Και υπήρξε αυτή η καταπληκτική στιγμή απελευθέρωσης ότι δεν είμαι τρελή. Ο τρόπος που αυτό το άτομο με κακοποιούσε ψυχολογικά, όποτε τον αμφισβήτησα. Με έκαναν να δω ότι είχα δίκιο ότι μπορώ να εμπιστευτώ τον εαυτό μου» υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024