Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Θεοδωράκης: «Νιώθω γιος του Μίκη Θεοδωράκη, τον έλεγα πατέρα»

Νίκος Θεοδωράκης: «Νιώθω γιος του Μίκη Θεοδωράκη, τον έλεγα πατέρα»

Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Ο Νίκος Θεοδωράκης μίλησε για τη σχέση του με τον Μίκη Θεοδωράκη και την διαμάχη με την κόρη του Μαργαρίτα.

Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, αλλά και για την περίοδο που έμαθε πως ο Νίκος Θεοδωράκης είναι ο βιολογικός τους πατέρας.

«Ελπίζω ότι μετά από αυτή την απόφαση, να τελειώνουν όλα εδώ. Ακούστηκαν διάφορα και από τον δικηγόρο της Μαργαρίτας που βγήκε πρόσφατα σε κάποιο κανάλι. Ποτέ η απόφαση δεν μου απαγόρευσε να χρησιμοποιώ το επίθετο. Το μόνο που έγραφε η απόφαση είναι να μην ισχυρίζομαι ότι είμαι γνήσιο τέκνο.

«Σύμφωνα με το οικογενειακό δίκαιο, γνήσιο τέκνο σημαίνει ότι εγώ θα έπρεπε να είμαι ένα παιδί της Μυρτώς και του Μίκη το οποίο το πετάξανε, αυτό όμως δεν ισχύει και δεν θα το ισχυριζόμουν και ποτέ, η μητέρα μου είναι η Αλεξάνδρα και η σχέση που είχα με τον Μίκη είναι άλλη. Τώρα ήρθε η νέα απόφαση, η οποία λογικά απόρριψε ως απαράδεκτη τα ασφαλιστικά μέτρα της Μαργαρίτας διότι θα έπρεπε να εξηγήσει αυτό το δικόγραφο», είπε ο Νίκος Κούρης.

Και συνέχισε: «Αν ήθελα κάτι να κάνω, και αυτό είναι και η μαγκιά, δεν μπορείς να έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο απέναντί σου, να περιμένεις να φύγει, για να πεις τώρα που έφυγε και δεν σε έχω απέναντί μου, θα πάω εγώ να διεκδικήσω. Εγώ είχα δηλώσει στον ίδιο τον Μίκη πως δεν πρόκειται να διεκδικήσω κάτι από την περιουσία του.

Σχετικά με τη γνωριμία του με τον Μίκη Θοδωράκη, ο γιος του αποκάλυψε: «Συνάντησα για πρώτη φορά τον Μίκη όταν ήμουν 30 ετών, τον ξάφνιασα. Γνώριζα και εγώ και εκείνος ότι ήμουν γιος τους. Με κοίταξε και μου είπε είσαι ευάερος, ευήλιος και ωραίος. Νιώθω γιος του και τον έλεγα πατέρα. Έχει μεγάλη σημασία για  όλους τους ανθρώπους να γνωρίζουν την αρχή του νήματος για να μπορέσουν να πάρουν τον δρόμο τους.

«Όταν έμαθα ότι είμαι γιος του Μίκη Θεοδωράκη, ήμουν σε μία πολύ γόνιμη περίοδο της ζωής μου. Δεν μπορείς εκεί να τα παγώσεις όλα και να πεις τα διαλύω όλα. Έχεις αυτή την πληροφορία και βλέπεις με τον καιρό πως μπορείς αυτό να το διαχειριστής και τι να κάνεις. Η αλήθεια είναι πως είχα απορίες από μικρός, τις οποίες με βοήθησε η μητέρα μου να της λύσω», κατέληξε ο Νίκος Κουρής.

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024