Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι Μάγισσες του Φάρου: Το βιβλίο μεταφέρεται στην μικρή οθόνη

Οι Μάγισσες του Φάρου: Το βιβλίο μεταφέρεται στην μικρή οθόνη

Το γοτθικό μυθιστόρημα της Κάρολιν Τζες-Κουκ, που κυκλοφόρησε το 2021, θα γίνει τηλεοπτική σειρά.

Το μυθιστόρημα της Κάρολιν Τζες-Κουκ (C.J. Cooke) «Οι Μάγισσες του Φάρου (The Lighthouse Witches)» πρόκειται να γίνει τηλεοπτική σειρά, σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline από τις εταιρείες παραγωγής StudioCanal και Picture Company, οι οποίες μόλις απέκτησαν τα δικαιώματα του βιβλίου.

Το γοτθικό μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε το 2021 ακολουθεί τη νεαρή και ανύπαντρη μητέρα Λιβ με τις τρεις κόρες της σε ένα μυστηριώδες νησί της Σκωτίας για να αναλάβουν έναν ετοιμόρροπο φάρο κάνοντας μία νέα αρχή.

Όταν οι δύο από τις κόρες της εξαφανίζονται, η Λιβ τρελαίνεται. Μαθαίνει ότι η σπηλιά που βρίσκεται κάτω από τον φάρο ήταν κάποτε φυλακή για μάγισσες.

Είκοσι δύο χρόνια αργότερα, η μία από τις τρεις αδελφές αναζητά τις εξαφανισμένες αδελφές και τη μητέρα της. Δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη νεότερη αδελφή της, η οποία είναι ακόμα επτά ετών, στην ηλικία που ήταν όταν εξαφανίστηκε. Αποφασίζει να  επιστρέψει στο φάρο για να μάθει τι συνέβη στην οικογένειά της.

Οι συνιδρυτές της Picture Company, Άντριου Ρόνα (Andrew Rona) και Άλεξ Χάινεμαν (Alex Heineman),  θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς.

Η συγγραφέας του βιβλίου δήλωσε: «Από τη στιγμή που γνώρισα τόσο τον Άντριου και τον Άλεξ όσο και την ομάδα της Studiocanal ένιωσα ότι είχα βρει την απόλυτη ομάδα των ονείρων μου για τη διασκευή του βιβλίου μου στη μικρή οθόνη. Έχουν ένα συναρπαστικό όραμα για τη σειρά και η StudioCanal αποτελεί για μένα την καλύτερη επιλογή όσον αφορά την τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η προσαρμογή θα αρέσει στους αναγνώστες του βιβλίου που την περιμένουν με ανυπομονησία, και είμαι  ενθουσιασμένη γι’ αυτό».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024