Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντζελίνα Πλιζ: Νεκρή η 24χρονη τρανς πορονστάρ

Αντζελίνα Πλιζ: Νεκρή η 24χρονη τρανς πορονστάρ

Η 24χρονη αγνοούνταν εδώ και 4 ημέρες και όταν βρέθηκε ήταν δύσκολο να την αναγνωρίσουν.

Η αστυνομία έσπασε την πόρτα του σπιτιού της Αντζελίνα Πλιζ στο Λας βέγκας και όταν οι αστυνομικοί μπήκαν την βρήκαν νεκρή. Μάλιστα όπως αναφέρουν, ήταν αγνώριστη. Κατά τη νεκροψία – νεκροτομή στον οργανισμό της βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης και μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Η μητέρα της Αντζελίνα ειδοποίησε την αστυνομία η οποία τελικά μπήκες το σπίτι της αφού η κόρη της δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της για 4 ημέρες. Οι ιατροδικαστές πάντως υπολογίζουν ότι πέθανε στις 11 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η Αντζελίνα είχε πάει σε ένα ξέφρενο πάρτι γεμάτο ναρκωτικά και όταν επέστρεψε σπίτι της, πιθανότατα έγινε κάποια επιπλοκή με όσα είχε πάρει και δεν πρόλαβε να ειδοποιήσει κανέναν.

Η Αντζελίνα είναι γνωστή στο χώρο των ταινιών για ενήλικες και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχε κερδίσει υποψηφιότητα στα βραβεία AVN (Adult Video News) για την κατηγορία «Καλύτερης Τρανς Ηθοποιού» της χρονιάς.

Η μητέρα της μάλιστα είπε στην Daily Mail: «Είχε πολύ καλή ψυχολογία και ήταν ενθουσιασμένη που θα πήγαινε σε αυτά τα βραβεία. Το μόνο της παράπονο είναι ότι το φόρεμά της δεν ήταν ακόμα έτοιμο».

Ναρκωτικά

Η μητέρα της Αντζελίνα γνώριζε ότι η κόρη της έκανε χρήση ναρκωτικών, δεν πίστευε όμως ότι είχε εθιστεί σε αυτά. Μάλιστα η ίδια είπε για το μοιραίο πάρτι: «Μου είχε πει πως είχε πάει σε ένα πάρτυ κι είχε πάρει κεταμίνη και το είχαμε συζητήσει. Δεν ήξερα ότι το κάνει συστηματικά. Της είχα πει να προσέχει και μου είπε ότι ξέρει τι κάνει. Δεν μου άρεσε φυσικά, αλλά προσπάθησα να το χειριστώ σαν φίλη της»

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024