Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλύτερος εαυτός, για καλύτερο ύπνο

Καλύτερος εαυτός, για καλύτερο ύπνο

Όλες οι καθημερινές σου επιλογές και συνήθειες κρίνουν το πόσο γλυκά θα είναι εντέλει τα όνειρά σου

Λένε ότι αυτό που χρειάζεσαι για να κοιμάσαι καλά, είναι ήσυχη συνείδηση. Μακάρι τα πράγματα να ήταν τόσο απλά. Η καθιστική ζωή, η καθημερινή ένταση στην οποία μας υποβάλλουν οι γρήγοροι ρυθμοί μας, αλλά ενίοτε και αδιάγνωστα προβλήματα υγείας, μπορούν να γίνουν η αιτία που στριφογυρίζουμε στο κρεβάτι μας. Με την προσαρμογή των καθημερινών μας συνηθειών, αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία, μπορούμε να αφήσουμε τα άγρυπνα βράδια στο παρελθόν.

Huawei Watch GT 3 46mm Sport Edition: Ένα smartwatch που… μετράει.

Η καλή εκδοχή της ρουτίνας

Έχουμε ανάγκη από αλλαγές, όχι όμως και στο πρόγραμμα ύπνου μας. Όσο πιο σταθερές παραμένουν οι ώρες που ξαπλώνουμε, αλλά και οι ώρες που ξυπνάμε, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κοιμηθούμε απολαυστικά και αδιάκοπα για το χρόνο που έχουμε ανάγκη. Πώς θα βρούμε το ιδανικό πρόγραμμα για εμάς; Σύγχρονα gadget, όπως το Huawei Watch GT 3, μας βοηθούν να παρακολουθήσουμε κάθε λεπτομέρεια του ύπνου μας, από την αναπνοή και τον καρδιακό παλμό μέχρι τις συνθήκες του σώματός μας στη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου, βοηθώντας μας να εντοπίσουμε τι έχουμε ανάγκη για να χαλαρώσουμε.

Αντίστοιχες λειτουργίες θα βρούμε και σε άλλα υπερσύγχρονα smartwatch της Huawei, όπως το GT 2 Pro, που χάρη στο Huawei TruSleep 2.0 είναι σε θέση να εντοπίσει επιστημονικά και να διαγνώσει έξι κοινούς τύπους προβλημάτων ύπνου, δίνοντας παράλληλα συμβουλές για καλύτερη ξεκούραση – αλλά και βαθμολογώντας κάθε πρωί τη συνολική ποιότητα του ύπνου μας. Το ίδιο smartwatch, βάσει της τεχνολογίας Huawei TruRelax, παρακολουθεί την πίεσή μας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μας βοηθά να εκπαιδεύσουμε την αναπνοή μας, για να μειώσουμε τα επίπεδα άγχους μας – προετοιμάζοντάς μας για μια πιο απολαυστική νύχτα.

.

.

Προπόνηση για υψηλές νυχτερινές επιδόσεις

Υπάρχει καλύτερο «μετάλλιο» από ένα πραγματικά ξεκούραστο ξύπνημα; Είτε αντιμετωπίζεις δυσκολίες με τον ύπνο σου, είτε όχι, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Και η άσκηση είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για να αναβαθμίσεις την ποιότητά του.

Εσύ τολμάς, το Huawei Watch GT Runner ακολουθεί

Αν δεν συμπαθείς το γυμναστήριο, σε καταλαβαίνουμε. Τώρα που ο καιρός θα βελτιώνεται σταδιακά, μπορείς να αρχίσεις τις προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους, συντροφιά με τον personal trainer που θα… φοράς στον καρπό σου. Κι αυτό γιατί όλα τα smartwatch της Huawei είναι εξοπλισμένα με δεκάδες προγράμματα προπόνησης (ενδεικτικά, το Huawei GT3 διαθέτει πάνω από 100), αλλά και με λειτουργίες ακριβούς παρακολούθησης των καρδιακών παλμών σου ακόμη και κατά τη διάρκεια της έντονης άσκησης.

Ταυτόχρονα, διαθέτουν ακριβή συστήματα εντοπισμού θέσης GPS για να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι και κυριολεκτικά, αλλά και σε ό,τι αφορά την αθλητική εξέλιξή σου. Το μόνο που θα πρέπει να θυμάσαι εσύ, είναι ότι η άσκηση θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς με τον όρο ότι θα γίνει αρκετές ώρες πριν ξαπλώσεις. Διαφορετικά είναι πιθανό να σου προκαλέσει υπερένταση που δεν θα σε αφήσει να κλείσεις μάτι.

Το Huawei Watch GT 3 46mm Elite Edition με την εντυπωσιακή εμφάνιση που δεν έχεις συνηθίσει σε smartwatch

Έξυπνη προπόνηση

Ένα καλό πρόγραμμα άσκησης και η παρακολούθηση των λειτουργιών του οργανισμού σου, θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να κοιμηθείς καλύτερα, αλλά και να παραμείνεις υγιής για περισσότερο. Και τα smartwatch της Huawei, με την ισχυρή μπαταρία που διαρκεί ακόμη και επί δυο εβδομάδες, τις προηγμένες τεχνολογίες και τις δεκάδες κομψές επιλογές σε λουράκια, προσόψεις και οθόνες που θα τα κρατά μονίμως στο χέρι σου, είναι ιδανικοί σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια.

Ανακάλυψε όλα τα smartwatches της Huawei στον Κωτσόβολο. Δες εδώ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024