Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Τι αποκαλύπτει νοσηλεύτρια του νοσοκομείου του Ρίου για τη μικρή Τζωρτζίνα

Πάτρα: Τι αποκαλύπτει νοσηλεύτρια του νοσοκομείου του Ρίου για τη μικρή Τζωρτζίνα

Το θρίλερ της Πάτρας συνεχίζεται. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MEGA η μητέρα επέμεινε να ρωτά το προσωπικό των νοσοκομείων μια συγκεκριμένη ερώτηση

Την ώρα που η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα της αλήθειας που σηματοδοτεί το τέλος της μεγάλης έρευνας του τμήματος Ανθρωποκτονιών πλησιάζει προς το τέλος, οι γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στην Πάτρα εμφανίζονται πανέτοιμοι να καταθέσουν όποτε κληθούν και οι γιατροί αξιολογούν όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Πολλοί εκτιμούν ότι η αυλαία στην υπόθεση θα πέσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και άλλοι βλέπουν ότι θα τραβήξει μέχρι το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση τα σενάρια που για την ώρα υπάρχουν και περιμένουν απαντήσεις φαίνεται πως είναι τρία.

Περισσότερο φως θα ρίξουν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας που πέθανε τον περασμένο Γενάρη.

Τα επίμονα ερωτήματα της μητέρας

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του MEGA, αποκάλυψε ότι η μητέρα των τριών παιδιών πρόβαλε ένα ερώτημα στα νοσοκομεία όπου νοσηλευόταν τα παιδιά. Το ερώτημα ήταν εάν υπήρχαν κάμερες στο δωμάτιο. Την ερώτηση αυτή έκανε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα. Η ίδια φαίνεται να ανησυχούσε για τα προσωπικά αντικείμενα που είχε μαζί της για να μην κλαπούν.

Νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο του Ρίο που νοσηλεύτηκε επίσης η μικρή Τζωρτζίνα, κατέθεσε σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Β. Λαμπρόπουλος, ότι η μητέρα του κοριτσιού ρωτούσε επίσης εάν το δωμάτιο που νοσηλευόταν το κορίτσι είχε κάμερα. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, την περίοδο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, ίσχυαν τα περιοριστικά μέτρα κατά του κοροναϊού και η είσοδος στην κλινική γινόταν μετά από αυστηρό έλεγχο.

Δεν μιλούν οι γονείς

Η 33χρονη τηρεί σιγή ιχθύος το τελευταίο διήμερο και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Ο Απόστολος Λύτρας άλλωστε την έχει συμβουλέψει να μιλάει λιγότερο αφού φέρεται να της έχει πει το κάθε τι αυτό το διάστημα, μπορεί να παρερμηνευτεί.

Τις δικές τους απόψεις για τους γονείς καταθέτουν τις τελευταίες μέρες και ορισμένοι από εκείνους που έτυχε να τους γνωρίσουν στο παρελθόν.

Η πιο αινιγματική υπόθεση που έχει απασχολήσει την αστυνομία τις τελευταίες δεκαετίες εξελίσσεται και η αγωνία για ορισμένους έχει αρχίσει να χτυπάει «κόκκινο».

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024