Ο Παναθηναϊκός από σήμερα επιστρέφει στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό και ξεκινά την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ, με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στους Κιτρινόμαυρους.
Το Τριφύλλι βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Άρη και καλείται πλέον να παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε με νίκη να ξεπεράσει τους Κιτρινόμαυρους και να ανέβει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνει τα πάντα ώστε οι ποδοσφαιριστές του να είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, καθώς με νίκη πέρα από το βαθμολογικό όφελος θα υπάρξει και μια ψυχολογική ανάταση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Στα αγωνιστικά, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του σέρβου τεχνικού, καθώς εξέτισε την τιμωρία του, ενώ ακόμα αναμένεται να είναι διαθέσιμοι οι Βέλεθ και Ιωαννίδης, που απουσίασαν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ λόγω τραυματισμών.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Από τα γήπεδα της Φουενλαμπράδα στο «Μπερναμπέου», ο 18χρονος χαφ, Tιάγκο Πιτάρτς γίνεται το νέο σημείο ισορροπίας μιας ομάδας γεμάτης αστέρια και επαναπροσδιορίζει την αξία του έτοιμου ταλέντου