
Κούλογλου: Με τα σημερινά δεδομένα, δύσκολο να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ
Χαρακτήρισε τυχοδιωκτισμό τις πρόωρες εκλογές
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση φλερτάρει με την ιδέα των πρόωρων εκλογών εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος ωστόσο εκτίμησε ότι με τα σημερινά δεδομένα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι πρώτο κόμμα.
«Θεωρώ ότι υπάρχει ένα φλερτ με αυτήν την ιδέα. Σε περιόδους κρίσης, όπως ξέρουμε όλοι, ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω από την εκάστοτε κυβέρνηση και τον εκάστοτε επικεφαλής της κυβέρνησης» τόνισε ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο Σκάι σχετικά με την πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.
«Από την άλλη, θεωρώ ότι με όλο το περιβάλλον, τους εκλογικούς νόμους κτλ. θα ήταν αυτήν τη στιγμή πολύ μεγάλος τυχοδιωκτισμός να έμενε η χώρα δύο μήνες ακυβέρνητη, μέχρι που να σχηματίσει κυβέρνηση» υποστήριξε ο κ. Κούλογλου.
Ο ίδιος απαντώντας στο αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα κόψει πρώτος το νήμα σε μια ενδεχόμενη εκλογική αναμέτρηση, ανέφερε ότι «όπως είναι τα σημερινά δεδομένα, δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι το πρώτο κόμμα» προσθέτοντας ωστόσο ότι «αλλά μπορεί να υπάρχει μια φθορά ραγδαία της κυβέρνησης, λόγω της ακρίβειας κυρίως».
- Ο Móglaí Bap των Kneecap μιλάει για την αυτοκτονία της μητέρας του
- Είναι προφανές ότι οι ΗΠΑ μπήκαν σε αυτόν τον πόλεμο χωρίς καμία στρατηγική είπε ο Μερτς
- Από καλοκαίρι σε καλοκαίρι νέα δεδομένα για τον Γκονζάλο Γκαρσία στη Ρεάλ
- Παγκράτι: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στην 23χρονη για μια θέση πάρκινγκ – Κρυβόταν για να περάσει το αυτόφωρο
- «Όσοι αποκαλούν τον Τραμπ ψευδώς φασίστα τροφοδοτούν αυτού του είδους τη βία» λέει η Λίβιτ
- Ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη του Μούγιου – Το πουλόβερ «ξηλώνεται» σε όλα τα επίπεδα


