Δημήτρης Αποστόλου: «Για Λιγνάδη και Φιλιππίδη ξέραμε όλοι, αν ανοίξουν στόματα θα βγουν τέρατα»
Ο Δημήτρης Αποστόλου αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που έχουν κατηγορηθεί για κακοποιητική συμπεριφορά.
Ο Δημήτρης Αποστόλου αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που έχουν γίνεται στο χώρο του θεάτρου και στους ηθοποιούς που έχουν κατηγορηθεί για κακοποιητική συμπεριφορά.
Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα τόνισε: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι φίλος μου, είναι ένας αυθόρμητος και παρορμητικός άνθρωπος, βαθιά καλός. Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπήρξε κακοποιητικός. Για τα υπόλοιπα φαινόμενα, μη γελιόμαστε, μη λέμε ότι θέλουμε, μικρή χώρα είμαστε και γνωριζόμαστε, τα ξέραμε όλοι. Μιλάμε για στρατούς από πίσω. Αν ανοίξουν στόματα, θα βγουν τέρατα. Φυσικά και υπάρχουν κι άλλοι».
Για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Δημήτρης Αποστόλου δήλωσε: «Ο Γιώργος είναι πολύ δύσκολο παιδί. Δεν μπορώ να σου πω ότι αυτό που ακούω με ξαφνιάζει, αλλά και πάλι με ξαφνιάζει. Είναι πολύ εκρηκτικός σαν άνθρωπος. Το θέατρο είναι σκληρό μαγαζί».
Δείτε το βίντεο
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
- Πόλεμος στη Μέση Aνατολή: Πέντε ΥΠΟΙΚ της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Γιάγκουσιτς στον παραγκωνισμό του
- Ίνιγκο Πέρεθ: «Ιστορικό το ματς κόντρα στην ΑΕΚ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442