Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Είχα πει στον Ρήγα να αποχωρήσω από τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη»
«Βόμβα» από την λατρεμένη ηθοποιό, 18 χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς.
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου.
Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο της «Λιλίκας Καλίτση» στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη» που τη σημάδεψε.
Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στη συνεργασία της με τον Απόστολο Ρήγα.
«Μου λένε μικρά παιδιά για τη “Λιλίκα Καλίτση”, που τότε ήταν αγέννητα ή βρέφη. Τότε άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται, γιατί εγώ δεν παρακολουθώ. Έχει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στο TikTok και το χαίρομαι πολύ», είπε αρχικά για τον ρόλο που υποδύθηκε 18 χρόνια πριν.
«Δεν είχα καμία σχέση μαζί της, δεν την ήξερα, δεν την γνώριζα και δεν μου φάνηκε στο χαρτί αστεία. Μου φαινόταν όλοι οι άλλοι ρόλοι αστείοι. Έκανα πολλή δουλειά, ζορίστηκα. Και θυμάμαι τον Αλέξανδρο Ρήγα απογοητευμένο στα πρώτα γυρίσματα και μου λέει: “Αυτή είναι γυναίκα, εσύ την κάνεις σαν παιδάκι”. Ήταν αρχή ακόμη και του είπα αν σε απογοητεύω τόσο να φύγω και μου είπε “όχι, θα το βρούμε”. Με ζόρισε, αλλά μετά αφού την κατάλαβα, την βρήκα και την αγάπησα. Το πρόβλημα ήταν ότι με το που τελείωσαν οι Στάβλοι, οι προτάσεις που ήρθαν ήταν το κακέκτυπο της Λιλίκας. Στο δρόμο με φωνάζουν Λιλίκα», πρόσθεσε.
Ειδικότερα για τον Αλέξανδρο Ρήγα αποκάλυψε: «Ο Αλέξανδρος μου αρέσει ως σκηνοθέτης. Βγάζει την τρέλα από τον ηθοποιό, αν έχεις κάτι θα στο βγάλει. Ο Αλέξανδρος έχει ένα κακό παρελθόν, δηλαδή δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο».
Δείτε τη συνέντευξή της
- Κάννες: Ηχηρή απουσία της Μπάρμπρα Στρέιζαντ – Γιατί ακύρωσε την εμφάνισή της
- Ανδρουλάκης: Οκτώ δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – Η κυβέρνηση ταυτίστηκε με τη λεηλασία των ξένων funds
- Βατικανό: Μαθητές έμαθαν στον Πάπα να κάνει το «six – seven» [βίντεο]
- «Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βασίλη Σπανούλη»
- Δήμος Καβάλας: Υπογραφή σύμβασης παραχώρησης της έκτασης της Παναγούδας
- Ιράν: Ανακοίνωσε τη σύσταση νέου φορέα για τα Στενά του Ορμούζ – Με το δάχτυλο στη σκανδάλη, οι συνομιλίες παραμένουν ζωντανές
- Ρόδος: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή του φρικτού τροχαίου με τις δύο νεκρές γυναίκες
- Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς «εισέβαλε» στη Μύκονο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)


























![Βατικανό: Μαθητές έμαθαν στον Πάπα να κάνει το «six – seven» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/fca1f0c8-papas-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442