Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης: Η μεγάλη ευκαιρία του Αντσελότι να φθάσει σε ένα μυθικό ρεκόρ και να γράψει ιστορία

Ρεάλ Μαδρίτης: Η μεγάλη ευκαιρία του Αντσελότι να φθάσει σε ένα μυθικό ρεκόρ και να γράψει ιστορία

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτήν τη στιγμή το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της LaLiga και ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία και να φθάσει σε ένα μοναδικό επίτευγμα

Σε μια ιστορική ανατροπή έφθασε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τετάρτης η Ρεάλ Μαδρίτης.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά, η Βασίλισσα επικράτησε με 3-1 της Παρί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Champions League.

Μεγάλο ρόλο ωστόσο σε αυτήν την ανατροπή είχε και ο Κάρλο Αντσελότι, παρότι ο Ιταλός τα… άκουσε  για την παρουσία της Ρεάλ στο Παρίσι στην πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ο Ιταλός ωστόσο κάνει τρομερή δουλειά και αυτήν τη στιγμή μοιάζει να έχει ήδη εξασφαλίσει την κατάκτηση της LaLiga, καθώς η Ρεάλ βρίσκεται στο +8 από τη δεύτερη Σεβίλλη, με την Ατλέτικο και την Μπαρτσελόνα να είναι αρκετά πιο πίσω.

Τι σημαίνει αυτό λοιπόν για τον Αντσελότι σε προσωπικό επίπεδο; Εφόσον καταφέρει να κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα με τη Βασίλισσα, ο 62χρονος τεχνικός θα γράψει ιστορία και θα φθάσει σε ένα μοναδικό επίτευγμα.

Συγκεκριμένα, ο Αντσελότι θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του αθλήματος που θα έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στις πέντε κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης.

Ο Ιταλός έχει κατακτήσει τη Serie A με τη Μίλαν, την Premier League με την Τσέλσι, την Bundesliga με την Μπάγερν, την Ligue 1 με την Παρί και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από το να γράψει ιστορία, καθώς είναι ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση της LaLiga με τη Ρεάλ.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024