Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ: Η αποχώρηση του Ρονάλντο απελευθέρωσε τον Μπενζεμά

Ρεάλ: Η αποχώρηση του Ρονάλντο απελευθέρωσε τον Μπενζεμά

Τα νούμερα δείχνουν πως η φυγή του Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2018 έδωσε φτερά στον Καρίμ Μπενζεμά

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης ακόμη μια φορά. Και ήταν αυτός που έδωσε στη Βασίλισσα μια τεράστια πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, πετυχαίνοντας χατ τρικ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν μέσα σε 17 λεπτά.

Ο λόγος για τον φοβερό και τρομερό Καρίμ Μπενζεμά. Ο γάλλος επιθετικός έδωσε μια μοναδική παράσταση το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στους Παριζιάνους και χάρισε στην ομάδα της Μαδρίτης μια από τις πιο επικές προκρίσεις στην ιστορία της.

Αυτή ήταν μια ακόμη φορά όπου ο Μπενζεμά πήρε από το χέρι τη Ρεάλ. Όπως κάνει από το 2018, όταν και αποχώρησε από τη Βασίλισσα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Από εκείνο το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα ο 34χρονος σούπερ σταρ μοιάζει να έχει «μεταμορφωθεί», έχοντας βγάλει στη φόρα ηγετικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν τα είχε δει ο ποδοσφαιρικός πλανήτης τα προηγούμενα χρόνια.

Και τα νούμερα είναι αυτά που το αποδεικνύουν περίτρανα. Από την ημέρα που ο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Ρεάλ για λογαριασμό της Γιουβέντους, έχει σκοράρει (μετρούν και τα γκολ με την Εθνική και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 116 γκολ. Εκπληκτικό νούμερο, εάν αναλογιστεί κανείς και το γεγονός ότι ο Κριστιάνο είναι πλέον 37 χρονών.

Από την άλλη, ο Καρίμ Μπενζεμά σε αυτό το διάστημα έχει σκοράρει μαζί με το χατ τρικ απέναντι στην Παρί 117 φορές. Ένα γκολ παραπάνω από τον πορτογάλο σούπερ σταρ, έχοντας φυσικά και λιγότερες συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας, στην οποία επέστρεψε το καλοκαίρι του 2021.

Ένα στατιστικό που, εκτός από την εκτελεστική δυνατότητα του Μπενζεμά, δείχνει και τα ηγετικά χαρακτηριστικά που διαθέτει στο ρεπερτόριό του.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024