Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ESPN για Αντετοκούνμπο: Κανείς δεν μπορεί να τον συγκρατήσει

ESPN για Αντετοκούνμπο: Κανείς δεν μπορεί να τον συγκρατήσει

Ο δημοσιογράφος του ESPN Ζακ Λόουι αναφέρθηκε σε αφιέρωμά του μεταξύ άλλων στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξαίροντας την απόδοσή του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ, ένα παράδειγμα αθλητή και MVP τόσο της κανονικής διάρκειας (2 φορές) όσο και των τελικών, ενώ φυσικά είναι ήδη πρωταθλητής με τους Μπακς, καθώς κατέκτησε πέρσι το πρώτο πρωτάθλημα των Ελαφιών ύστερα από 50 χρόνια.

Ο Greek Freak, που βραβεύτηκε στο All Star Game δίπλα σε θρύλους του ΝΒΑ, είναι ήδη στο Νο 18 όλων των εποχών και ενώ έχει πολλά χρόνια σπουδαίας καριέρας μπροστά του.

Όπως είναι λογικό, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω του, με τον αμερικανό δημοσιογράφο Ζακ Λόουι να τον συμπεριλαμβάνει στο αφιέρωμα που έκανε στο ESPN.

Ο Γιάννης μετρά ανά αγώνα 29,7 πόντους και 11,5 ριμπάουντ και βρίσκεται στην 1η θέση στη μάχη των σκόρερ του NBA μαζί με τον Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος έχει επίσης 29,7 πόντους ανά αγώνα, ενώ ο Τζέιμς ακολουθεί μόλις 0,4 πόντους πιο πίσω (29,3).

Όπως αναφέρει ο Λόουι, αν ο Γιάννης συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, θα φθάσει και τους 30 πόντους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι κανείς δεν μπορεί να τον συγκρατήσει στο παρκέ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη βελτίωση του Αντετοκούνμπο όσον αφορά τις πάσες αλλά και τις κινήσεις του στο γήπεδο, σχολιάζοντας πως τα κάνει όλα να φαίνονται εύκολα ενώ δεν είναι.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024