Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: «Η σκληρή δουλειά κερδίζει το ταλέντο»

Αντετοκούνμπο: «Η σκληρή δουλειά κερδίζει το ταλέντο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη των Μπακς επί των Θάντερ, μίλησε για την ευστοχία του στα μακρινά σουτ και ανέφερε πως αυτό είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς

Οι Μπακς για ένα ακόμα βράδυ έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στο παρκέ και πήραν εύκολα τη νίκη απέναντι στους Θάντερ με 142-115 μέσα στην Οκλαχόμα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μια ακόμη φορά ήταν εκπληκτικός, καθώς σημείωσε σε μόλις 28 λεπτά που αγωνίστηκε 39 πόντους , 9/15 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 9/13 βολές, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 12 κερδισμένα φάουλ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, στη συνέντευξη Τύπου, ρωτήθηκε για την ευστοχία του έξω από τα 7.25 μέτρα και τα 4/4 τρίποντα, και τόνισε πως η σκληρή δουλειά στη προπόνηση κερδίζει το ταλέντο θέλοντας να τονίσει πως δουλεύει σκληρά καθημερινά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: 

«Δουλεύω όσο περισσότερο γίνεται. Όπως θα έχετε παρατηρήσει και στη ρουτίνα μου πριν από το ματς, σουτάρω από μακριά. Κάτι το οποίο κάνω και στα παιχνίδια. Ήταν από τις μέρες που μπήκαν τα σουτ. Ένιωσα καλά γιατί εδώ και κάποιο διάστημα δουλεύω πολύ σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024