Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Οι Pink Floyd αφαιρούν τις ηχογραφήσεις τους από τις πλατφόρμες Ρωσίας και Λευκορωσίας

Ουκρανία: Οι Pink Floyd αφαιρούν τις ηχογραφήσεις τους από τις πλατφόρμες Ρωσίας και Λευκορωσίας

Τα έργα των Pink Floyd από το 1987 και μετά αφαιρούνται από όλους τους παρόχους ψηφιακής μουσικής στη Ρωσία και στη Λευκορωσία, ανακοίνωσε το διάσημο βρετανικό ροκ συγκρότημα, καταδικάζοντας σθεναρά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Το διάσημο βρετανικό ροκ συγκρότημα Pink Floyd (φωτογραφία, επάνω, AP) ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι αφαιρεί όλες τις ηχογραφήσεις του από μουσικές πλατφόρμες στη Ρωσία και στη Λευκορωσία, σε ένδειξη αποδοκιμασίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Σθεναρή καταδίκη

«Για να σταθούμε δίπλα στον υπόλοιπο κόσμο καταδικάζοντας σθεναρά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τα έργα των Pink Floyd από το 1987 και μετά, καθώς και όλες οι σόλο ηχογραφήσεις του Ντέιβιντ Γκίλμουρ αφαιρούνται από όλους τους παρόχους ψηφιακής μουσικής στη Ρωσία και στη Λευκορωσία από σήμερα», αναφέρει η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Πριν λίγες ημέρες ο Ντέιβιντ Γκίλμουρ είχε ζητήσει τον τερματισμό του πολέμου, αναφέροντας σε ανάρτηση που έκανε στο twitter: «Ρώσοι στρατιώτες, σταματήστε να σκοτώνετε τα αδέλφια σας. Δεν θα υπάρξουν νικητές σε αυτόν τον πόλεμο. Η νύφη μου είναι Ουκρανή και οι εγγονές μου θέλουν να επισκεφθούν και να γνωρίσουν αυτήν την όμορφη χώρα. Σταματήστε προτού καταστραφούν τα πάντα. Ο Πούτιν πρέπει να φύγει».

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024