Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνη: Κλείνει το δημοτικό πάρκο λόγω πτώσης δέντρων

Κατερίνη: Κλείνει το δημοτικό πάρκο λόγω πτώσης δέντρων

Ο Δήμος Κατερίνης αποκλείει σημεία πρόσβασης στο Δημοτικό Πάρκο για πολίτες λόγω πτώσης δέντρων και κλαδιών, προκειμένου να τους προστατεύσει από επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο Δήμος Κατερίνης απέκλεισε την πρόσβαση σε διάφορα σημεία του Δημοτικού Πάρκου καθώς υπάρχουν πτώσεις δέντρων και κλαδιών. Mε μέριμνα της Δημοτικής Αστυνομίας λοιπόν, τοποθετήθηκαν σε σημεία εντός του Δημοτικού Πάρκου, ειδικές κορδέλες σήμανσης, καθώς λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων παρατηρείται πτώση δέντρων και κλαδιών, με αποτέλεσμα να υφίσταται κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια.

Από σήμερα Τετάρτη 09/03, παρακαλούνται οι διερχόμενοι από το Δημοτικό πάρκο Κατερίνης να αποφεύγουν να πλησιάζουν τον χώρο που έχει σημανθεί, έως ότου οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προχωρήσουν, σε απομάκρυνση των δέντρων και αποκατάσταση όλων των  προβλημάτων που προκλήθηκαν.

Τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα σε όλη την Ελλάδα έχουν δημιουργήσει συνθήκες επικίνδυνες σε διάφορα σημεία όλης της χώρας όπου υπάρχουν δέντρα. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή αλλά και η συνδρομή των Δήμων και των Περιφερειών ώστε να εντοπιστούν οι πιθανοί κίνδυνοι και να αποκλειστούν οι χώροι έως ότου κριθούν κατάλληλοι για περιήγηση.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024