Αποχώρησε από την Κρασνοντάρ ο Κλάεσον: «Η κατάσταση έμοιαζε με βυθισμένο πλοίο»
Ο Βίκτορ Κλάεσον αποφάσισε να αποχωρήσει από την Κρασνοντάρ μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, οδήγησε στην πόρτα της εξόδου τον Βίκτορ Κλάεσον.
Ο Σουηδός μέσος αποχώρησε από την Κρασνοντάρ μετά και την επίθεση των Ρώσων στη χώρα της ανατολικής Ευρώπης.
«Η κατάσταση είχε γίνει πολύ περίεργη. Όλα άρχισαν όταν αποχώρησε το προπονητικό τιμ, με πολλούς από τους ξένους ποδοσφαιριστές να θέλουν επίσης να αποχωρίσουν. Εκείνη την στιγμή όλα έμοιαζαν με ένα βυθισμένο πλοίο.
Η Κρασνοντάρ είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα. Κατάλαβαν ότι είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση και άφησαν του ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν, χωρίς να έχουν κάποιες κυρώσεις».
Ο Κλάεσον μετακόμισε στην Κρασνοντάρ τον Γενάρη του 2017. Με τον ρωσικό σύλλογο κατέγραψε 147 συμμετοχές, μετρώντας 43 γκολ και 31 ασίστ.
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442