Θεσσαλονίκη: Επεσε στο κενό προσπαθώντας να αποφύγει έλεγχο στο σπίτι του
Κατά τη διάρκεια της έρευνα και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 40χρονος βρέθηκε στο κενό.
Νέα στοιχεία δόθηκαν στην δημοσιότητα σχετικά με τον νεκρό 40χρονο, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, από διαμέρισμα, επί της Μακεδονίας στον Εύοσμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας η πτώση του 40χρονου, καταγωγής Ρομά, σημειώθηκε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες αστυνομικών στην οικία του, παρουσία αντιπροσώπου της δικαστικής αρχής.
Κατά τη διάρκεια της έρευνα και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 40χρονος βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει στο Γ.Ν Παπανικολάου λίγη ώρα αργότερα.
Στο πλαίσιο των ερευνών στο σπίτι του 40χρονου και σε ένα ακόμη διαμέρισμα στην ίδια οικοδομή εντοπίστηκαν κοσμήματα και χρυσά αντικείμενα, των οποίων η προέλευση εκτιμάται.
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442