Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Καμπούρη: Θετική στον κοροναϊό - Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

Δέσποινα Καμπούρη: Θετική στον κοροναϊό – Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

«Ψυχολογικά δε μπορώ να πω ότι πετάω», δηλώνει η δημοσιογράφος

Απούσα από το «Πάμε Δανάη» είναι αυτές τις ημέρες η Δέσποινα Καμπούρη, καθώς διεγνώσθη θετική στον κοροναϊό και μπήκε σε καραντίνα.

Η δημοσιογράφος το πρωί της Πέμπτης (4/3) εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή και περιέγραψε στους συνεργάτες της τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν.

«Είμαι σχετικά καλά. Έχω ήπια συμπτώματα, ψυχολογικά δε μπορώ να πω ότι πετάω, με έχουν πιάσει όλα. Είναι και οι εικόνες που βλέπω από το σπίτι γιατί τώρα έχω πολύ χρόνο και παρακολουθώ την ειδησεογραφία και με πονάνε αυτά που βλέπω. Γενικώς προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου», είπε και πρόσθεσε:

«Για έναν άνθρωπο όμως που είναι και λίγο αρρωστοφοβικός όπως εγώ, τα διογκώνω λίγο. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είναι κάτι που το έχουν περάσει πολύ άνθρωποι και θα περάσει γρήγορα».

«Με την υπόλοιπη οικογένεια έχουμε χωριστεί σε δυο στρατόπεδα στο σπίτι. Εγώ έχω καταλάβει τον βόρειο τομέα, τα παιδιά και ο Βαγγέλης είναι στον νότιο τομέα του σπιτιού γιατί είναι και οι τρεις αρνητικοί. Προσπαθώ να μην έρχομαι καθόλου σε επαφή μαζί τους, φοράμε όλοι μάσκες μέσα στο σπίτι και μετράμε αντίστροφα μέχρι να γίνω και εγώ καλά», συνέχισε.

«Έχω κανονικά όσφρηση και γεύση. Ευτυχώς δεν έχω πυρετό, έχω μια καταρροή, με ενοχλεί λίγο ο λαιμός μου και παίρνω πάρα πολλές βιταμίνες», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Sports in

Τρέλα με Μαρινάκη στα αποδυτήρια – Η ξεχωριστή αγκαλιά στον Ελ Αραμπί

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση των «ερυθρολεύκων», αποθεώθηκε και αποθέωσε τους παίκτες του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024