Το πάθος του Χρήστου για τη Σμαρώ τον κυριεύει, στο αποψινό επεισόδιο (23:10) της δραματικής σειράς μυστηρίου του MEGA, «Σκοτεινή θάλασσα».
Τι θα δούμε
«Ο καλός μάνατζερ»
Ο Ηρακλής δέχεται μια πρόταση συνεργασίας από τον Σάκη, την οποία αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά. Η Όλγα γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει για τη συγκατοίκηση της Ροδιάς με τον Κωστή, και ζητάει τη βοήθεια της Ξένιας για να τους χωρίσει. Η Ξένια τής υπόσχεται ότι θα βοηθήσει, αλλά κάνει ακριβώς το αντίθετο, καθώς απολαμβάνει το γεγονός ότι η Όλγα υποφέρει εξαιτίας του ειδυλλίου των παιδιών τους.
Στο μεταξύ, ο Ζήσης απευθύνεται στον Βλάση για να καλύψει την αγωγή της Άννας κατά της εταιρείας της οικογένειας Δελλή. Τέλος, ο Χρήστος διεκδικεί τη Σμαρώ.
Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς, η οποία συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς. Ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της «Σκοτεινής Θάλασσας» σε στίχους και μουσική δική του. Επίσης έχει συνθέσει την πρωτότυπη μουσική και έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της σειράς.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας