Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Οι βρετανικές τράπεζες ή οι εταιρίες που συνεργάζονται με οποιοδήποτε πλευρά της κυβέρνησης του Ρώσου πρόεδρου Βλαντίμιρ Πούτιν θα πρέπει να σκεφθούν σοβαρά εάν οι ενέργειές τους ενισχύουν το «καθεστώς» του, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.
Η ενεργειακή εταιρία BP και η παγκόσμια τράπεζα HSBC ήταν μεταξύ των εταιριών της Δύσης που αναζητούν διέξοδο από τη Ρωσία ύστερα από την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία.
«Νομίζω ότι η άποψη του πρωθυπουργού είναι ότι το καθεστώς του Πούτιν και ο ίδιος ο Πούτιν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κράτος παρίας και ότι οι εταιρίες θα πρέπει να σκεφθούν πολύ προσεκτικά εάν συνεχίζουν να κάνουν ακόμα κάτι που ενισχύει το καθεστώς του Πούτιν», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους.
«Δεν επιδιώκουμε τίποτε σχετικά με αλλαγή καθεστώτος, αυτό που για το οποίο προφανώς μιλάμε είναι το πώς θα σταματήσουμε τη Ρωσία να επιδιώκει να υποτάξει μια δημοκρατική χώρα».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!