Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ και Ούνικς ζήτησαν αναβολή ενός μήνα από την EuroLeague

ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ και Ούνικς ζήτησαν αναβολή ενός μήνα από την EuroLeague

Οι ρωσικές ομάδες ζήτησαν από την EuroLeague την αναβολή των παιχνιδιών τους για τον επόμενο μήνα εξαιτίας όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και την EuroLeague όσο συνεχίζεται ο πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία.

Η διοργανώτρια Αρχή βρίσκεται σε δύσκολη θέση, οι ρωσικές ομάδες είναι με την πλάτη στον τοίχο και υπό διάλυση, μιας και οι περισσότεροι ξένοι παίκτες τους έχουν ήδη αποχωρήσει, και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ και Ούνικς Καζάν ψάχνουν τρόπο να μην καταστραφούν.

Η EuroLeague από την πλευρά της εξετάζει όλα τα δεδομένα, ακόμη και την αποβολή των τριών ομάδων, όμως οι ρωσικοί σύλλογοι φέρονται να έστειλαν κοινό αίτημα στην EuroLeague ζητώντας την αναβολή των αγώνων τους για τον επόμενο μήνα.

Οι τρεις ομάδες δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να κρατήσουν τους παίκτες τους, έχουν ξεμείνει από επιλογές και από προπονητικά σταφ, αφού και οι τεχνικοί φεύγουν από τη Ρωσία, γι’ αυτό και απηύθυναν επίσημη έκκληση στη διοργανώτρια Αρχή για αναβολή των αναμετρήσεων τους για ένα μήνα.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ και Ούνικς πιστεύουν πως δεν είναι σωστό να χάσουν έτσι απλά τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς και επιθυμούν να μείνουν για λίγο εκτός, ώστε να δουν τι θα συμβεί με τις εξελίξεις στην Ουκρανία και τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει η Ρωσία.

Η EuroLeague βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ κρίσιμη απόφαση, αφού αν υπάρχει επίσημο αίτημα για αναβολή ενός μήνα ξεμένει από ημερομηνίες.

Η απόφαση της διοργανώτριας Αρχής δεν αποκλείεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις, ακόμη και αποβολή των τριών ομάδων, μιας και δε βγαίνει το πρόγραμμα.

Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν πάρει επίσημη θέση η EuroLeague.

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024