Τρίκαλα: Σε κρίσιμη κατάσταση 12χρονος που τραυματίστηκε σε κυνήγι αγριογούρουνου
Τον πέρασαν για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησαν
Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται το 12χρονο αγόρι που τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Ελάφι και Καστανιά, στην Καλαμπάκα, όπου είχε πάει μαζί με τον πατέρα του για κυνήγι αγριογούρουνου.
Ο 12χρονος που νοσηλεύεται στην εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Λάρισας φέρεται να δέχθηκε σκάγι από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι, το οποίο του προκάλεσε διαμπερές τραύμα.
Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όμως κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στη Λάρισα καθώς τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά.
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πώς τραυματίστηκε το παιδί, καθώς δεν έχει βρεθεί ο κυνηγός που φαίνεται ότι το πέρασε για θήραμα και το πυροβόλησε.
Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Τρικάλων.
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Μητσοτάκης: Αυτοέπαινοι για τις συλλήψεις για Marfin – Πανηγυρισμοί για τη μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη
- Βάγια Νέστορα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το κινητό που πέταξε ο 29χρονος κατηγορούμενος
- Εύβοια: Επτά σεισμικές δονήσεις μέσα σε 25 λεπτά
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- The Birthday Party – Ο Γουίλεμ Νταφόε υποδύεται έναν τύπο σαν τον Ωνάση αλλά αυτό δεν αρκεί
- Ναυτιλία: Τα παγκόσμια σημεία συμφόρησης – Στενά και Διώρυγες
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442