Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: Ζωγραφίζουν τους κάδους των απορριμμάτων

Ηλιούπολη: Ζωγραφίζουν τους κάδους των απορριμμάτων

Ο Δήμος Ηλιούπολης προσπαθεί να αναβαθμίσει αισθητικά αλλά και λειτουργικά την αποκομιδή των απορριμμάτων. Αντικαθιστά συμβατικούς κάδους με ημιυπόγειους και μάλιστα τους ζωγραφίζει κιόλας προκειμένου να γίνουν πιο «ελκυστικοί».

Η αντιδημαρχία καθαριότητας στο Δήμο Ηλιούπολης θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να χρησιμοποιεί σωστά τους κάδους απορριμμάτων. Δημιουργεί μάλιστα και τις προοπτικές να συμβεί αυτό αντικαθιστώντας τους παιλιούς κάδους με σύχρονους νέους. Μάλιστα όπως μας ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αντζινάς ένας δημότης ανέλαβε και το έργο της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Ακολουθεί τα όσα δήλωσε σχετικά ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης  και Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Γιάννης Αντζινάς: «Με την παρέμβαση των δημοτικών μας υπηρεσιών, βελτιώθηκε σημαντικά η εικόνα, η υγιεινή και η αίσθηση καθαριότητας στην κεντρική πλατεία Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας.

Ένας τρίτος ημιυπόγειος κάδος σύμμεικτων απορριμμάτων προστέθηκε πρόσφατα στους προ έτους άλλους δύο ήδη εγκατεστημένους, απομακρύνθηκαν οι επτά παλαιοί συμβατικοί υπέργειοι κάδοι και με την χαρούμενη ανοιξιάτικη πινελιά του δημότη «Flip», αναβαθμίστηκε το πολυσύχναστο αυτό σημείο της πόλης μας, γύρω από το οποίο βρίσκονται αρκετά καταστήματα εστίασης.

Με επιστολή μας ενημερώσαμε όλους τους επαγγελματίες της πλατείας, ζητήσαμε την συνεργασία τους και την ενημέρωση του προσωπικού τους, ώστε να απορρίπτονται μέσα στους ημιυπόγειους κάδους όλα τα σύμμεικτα απορρίμματα και όχι έξω και γύρω από αυτούς και αντίστοιχα όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά μέσα στους μπλε κάδους, που βρίσκονται στην είσοδο της παιδικής χαράς στην Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, για να μη χρειαστεί να επιβληθούν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Μεθοδικά και με πρόγραμμα βελτιώνουμε την λειτουργία της καθαριότητας και την εικόνα της πόλης μας, με ουσιαστικές και αισθητικές παρεμβάσεις».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024