Χριστίνα Βραχάλη: Πιο ερωτευμένη από ποτέ η δημοσιογράφος – Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος
Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και πολύ γρήγορα έγιναν ζευγάρι
Μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Βραχάλη. Η δημοσιογράφος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού Παύλου Πιέρρου και δεν διστάζει να το φωνάξει.
Μάλιστα, σύμφωνα με τη Real News, το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να μείνει κάτω από την ίδια στέγη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και από τότε είναι αχώριστοι.
Κάθε φορά που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους τούς το επιτρέπουν κάνουν μίνι αποδράσεις και περνούν μοναδικές στιγμές.
Στις 14 Φεβρουαρίου, στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Χριστίνα Βραχάλη πόσταρε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media, στην οποία ποζάρουν χέρι-χέρι.
«Ναι, να με κρατάς όπου κι αν πας
με τα δύσκολα να αναμετριέσαι.
ναι, το να αγαπάς είναι γιορτή,
μόνο αν αγαπιέσαι…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.
Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Vrachali (@christina_vrachali)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐏𝐚𝐮𝐥 𝐏𝐢𝐞𝐫𝐫𝐨 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@paul_pierro)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Vrachali (@christina_vrachali)
- Είναι λογικό; Τι σημαίνει όταν ερωτεύεσαι συνεχώς και πολύ γρήγορα
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030
- Σίνθια Ερίβο: Τιμήθηκε με το βραβείο Κερκ Ντάγκλας στο Φεστιβάλ της Σάντα Μπάρμπαρα
- Γιατί τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια δεν πρέπει να ακολουθήσουν το αμερικανικό μοντέλο






