Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παλλήνη: Χωρίς υπηρεσίες φύλαξης

Παλλήνη: Χωρίς υπηρεσίες φύλαξης

Τα δημοτικά κτίρια και οι εγκαταστάσεις του Δήμου Παλλήνης δεν θα φυλάσσονται πλέον από ιδιωτική εταιρία καθώς η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων έκρινε τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ως βάσιμες και υποχρέωσε τον Δήμο να διακόψει την σύμβαση.

Ο Δήμος Παλλήνης υποχρεώνεται να διακόψει την σύμβαση του με ιδιωτική εταιρία υπηρεσιών φύλαξης κατόπιν καταγγελίας δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης που έκανε δεκτή η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων.

Ο Δήμος αναφέρει:

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης ότι, κατόπιν της από 6/5/2021 καταγγελίας των Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ) εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία οφείλουμε  να διακόψουμε την εκτέλεση της σύμβασης: «Φύλαξη και επιτήρηση των κτηρίων, εγκαταστάσεων και χώρων του Δήμου Παλλήνης».

Το αιτιολογικό της απόφασης επικεντρώνεται στο ότι, η εγκατάσταση ακριβώς ίδιων συστημάτων ασφαλείας σε διαφορετικούς χώρους από τους αρχικά προβλεπόμενους, επηρεάζει την «φύση της σύμβασης» και «στρεβλώνει τον ανταγωνισμό». Αλλαγή, η οποία προέκυψε λόγω καθυστερήσεων υλοποίησης έργων, συνεπεία των επιπτώσεων της πανδημίας.

Ο Δήμος Παλλήνης θεωρεί αυτή την απόφαση, που εξεδόθη επί της από 6/5/21 καταγγελίας των καταγγελλόντων Δημοτικών Συμβούλων, κατάφωρα εσφαλμένη και θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να την ανατρέψει, με σκοπό να μπορέσουν οι κάτοικοι να απολαμβάνουν και πάλι την ασφάλεια που προσέφεραν οι υπηρεσίες φύλαξης.

Δυστυχώς, στο μεσοδιάστημα τόσο οι δημοτικές εγκαταστάσεις όσο και το σύνολο του Δήμου μας, θα στερηθούμε την ασφάλεια που προσέφεραν οι υπηρεσίες φύλαξης.

Καλούμε όλους τους πολίτες, σε αυτό το σύντομο διάστημα να έχουν αυξημένη επαγρύπνηση και να ενημερώνουν τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και τον Δήμο, για οτιδήποτε ύποπτο υποπίπτει στην αντίληψή τους.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024