Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Φυλής: Καταγγέλλει κλοπές

Δήμος Φυλής: Καταγγέλλει κλοπές

Ο Δήμος Φυλής εμφανίζεται αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να σταματήσουν οι κλοπές και οι καταστροφές στη περιοχή. Αφορμή τα επανειλημμένα περιστατικά αφαίρεσης των καλυμμάτων από τα φρεάτια ύδρευσης και αποχέτευσης ομβρίων και ακαθάρτων αλλά και οι βανδαλισμοί.

Ο Δήμος Φυλής με αφορμή τα τελευταία γεγονότα κλοπών που εμφανίστηκαν εξέδωσε μια καυστική ανακοίνωση:

Πόλεμος εναντίον των ασυνείδητων που λεηλατούν τη δημοτική και ιδιωτική περιουσία κήρυξε ο Δήμος Φυλής. Αφορμή τα επανειλημμένα περιστατικά αφαίρεσης των καλυμμάτων από τα φρεάτια ύδρευσης και αποχέτευσης ομβρίων και ακαθάρτων. Όπως και οι καταστροφές δημοτικού εξοπλισμού στους κοινόχρηστους χώρους, π.χ. παγκάκια, καλάθια σκουπιδιών, όργανα παιδικής χαράς και γυμναστικής και εποπτικά μέσα στα σχολεία.

«Θα είμαστε αμείλικτοι εναντίον όσων περιφρονούν τη ζωή και την υγεία των συνδημοτών μας. Δεν είναι δυνατό να πλουτίζουν με την κλοπή και την κλεπταποδοχή κοινωνικού εξοπλισμού που πληρώνουν οι συνδημότες μας με τον ιδρώτα του προσώπου τους. Θα μας βρουν σκληρά απέναντί τους και καλώ τις αστυνομικές αρχές να πατάξουν αυτό το άθλιο φαινόμενο που δημιουργεί εικόνες ντροπής στο Δήμο μας», τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς

Ήδη ο αναπληρωτής Δήμαρχος Βασίλης Γεωργιάδης υπέβαλε μηνύσεις, εναντίον παντός υπευθύνου, στο ΑΤ Άνω Λιοσίων, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Άνω Λιοσίων.

Ο Δήμος ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές να εξαπολύσουν ανθρωποκυνηγητό, τόσο κατά των φυσικών αυτουργών των κλοπών, όσο, κυρίως, κατά των κλεπταποδόχων, οι οποίες λειτουργούν με τη μορφή επιχειρήσεων περισυλλογής σκραπ ή διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Στόχος να παταχθούν, επί τέλους, οι αντικοινωνικές αυτές συμπεριφορές οι οποίες, σε πολλές περιπτώσεις, απειλούν τη ζωή και την αρτιμέλεια των συνδημοτών μας, ενώ η αντικατάστασή τους επιβαρύνει οικονομικά το Δήμο και κατ’ επέκταση,τους δημότες.

Ανάλογο πόλεμο έχει κηρύξει ο Δήμος και εναντίον όσων απορρίπτουν μπάζα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, ο οποίος καταθέτει, τον προσεχή Μάρτιο, ως μάρτυρας κατηγορίας, σε δίκη εναντίον οδηγού φορτηγού, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να ρυπαίνει, ενώ ήδη έχει κατασχεθεί το φορτηγό του.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024