Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε το απόγευμα της Τρίτης την Ιθάκη και για το ακραίο καιρικό φαινόμενο που προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στο νησί μίλησε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος, Διονύσης Στανίτσας.
Το φαινόμενο ήταν τόσο έντονο που όπως είπε ο κ. Στανίτσας «για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε τους δρόμους βγάλαμε μπουλντόζες. Αντιμετωπίσαμε την κατάσταση σαν να είχε χιονίσει. Επί 45 λεπτά είχαμε έντονη χαλαζόπτωση με το χαλάζι, σε πολλά σημεία, να ξεπερνά τα 40 εκ.».
Σύμφωνα με τον κ. Στανίτσα, πολλά σπίτια πλημμύρισαν γιατί έκλεισαν οι υδρορροές ενώ μεγάλα προβλήματα υπήρξαν σε δρόμους και αγροτική παραγωγή.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας